Black Red White dizajn

Global-Report
Black Red White dizajn


Osim kancelarijskog nameštaja, kompanija Black Red White se bavi i proizvodnjom setova za spavaće sobe. Pa pogledajmo!POP
Pop sistem predstavlja modernu liniju spavaćih soba. Osnovne karakteristike su lica mekih ivica, široka kolekcija garderobera i stolova sa dopunskom jedinicama. Jedna od bitnih stavki jeste i ugaona prilagodljivost. Nameštaj je svelte boje napravljen od bukovog drveta. Dolazi u dve verzije.

KENTKent sistem je tradicionalno dizajniran nameštaj od punog drveta. Tamna boja drveta dolazi od kestenovog drveta. Njegov tradicionalni izgled podseća na kabinete u palatama, vajanih oblika, osnova i prednjih delova, tananih ručki i žljebljenih staklenih ivica. Enterijer ispunjen bogatim dekoracijama donosi atmosferu prošlih vremena.

N YORK
Čak i ako vam je strana britanska navika ispijanja čaja u pet sati  - N. YORK kolekcija nameštaja će učiniti da vaše okruženje bude veoma prijatno. Aristokratska uglađenost i zrelost dobijeni su rezbarenim podnožjima i prednjim delovima nameštaja. Mesingane ručke su takođe u starinskom maniru.

VIS A VIS
VIS A VIS predstavlja nameštaj asimetričnih elemenata koji su dostupni u tri dimenzije, tako da mogu biti prilagodljivi svakoj prostoriji. Jednostavne su forme sa detaljima od aluminijuma, kao što su nožice, ručke i ramovi.
Kliknite ovde za više informacija.