Venier

Global-Report
Venier


Kvalitet, prilagodljivost i potpora. To su osnove na kojima je preduzeće Venier usidrilo svoj životni tok.Onda
Još jednom svetla hrastovina je protagonista ove sobe obeležene, takođe, rafiniranim kožnim naslonom za glavu. Moderni materijal kao što je svetla hrastovina i aluminijumska dugmad povećavaju nežnost jedinica ove kolekcije.

Tratto
Tratto je krevet za mlade generacije koje žude za esencijalnim životnim stilom bogatim emocijama. Pažljivo odabrani detalji i brižljiva selekcija materijala za spavaće sobe su dugovečne privlačnosti.

Ottimo
Elegantne linije naslona za glavu kreveta Ottimo pridružuju se kvadratnoj konstrukciji sa 45 uglova zadržanih zajedno aluminijumskim profilom. Koristi se drvo trešnje, oblikovano u formu koja je uspela da održi balans i pravu proporcionalnost.

TelaioTehnologija i balans estetike: ovo su osnovne, a može se reći i sasvim dovoljne karakteristike ovog garderobera, sa dvoje vrata od po 140 cm.

AudioNekonvencionalno podudaranje lakiranih antracitnih sivih vrata i svetle hrastovine daju sjajan efekat. Audio garderober dolazi u širokoj selekciji finiša i materijala za vašu sopstveno definisanu soluciju.
Kliknite ovde za više informacija.