Spacify spavaće sobe

Global-Report
Spacify spavaće sobe


Spavaća soba predstavlja zonu komfora i veoma lični kutak svake kuće. Savršena spavaća soba treba du bude ugodna, prijatna, stilizivana, komforna i uredno aranžirana. Sve ovo veoma lako može biti rešeno izborom jedne od spavaćih soba kompanije Spacify.Mantra


Mantra je unikatni krevet, remek-delo dizajnirano od strane Maura Bertama po Feng Šui principima. Baza kreveta je veoma niska (preporuke Feng Šui). Baldahin je nežnih, kružnih kontura koje podsećaju na vojnički zagrljaj. Mantra je kompletirana sa dva Circus noćna stočića i garderoberom, koji imaju veoma svež izgled, zahvaljujući lučnoj završnoj obradi i fiokama bez ručki. Kompozicija je napravljena od bogatog Wenge drveta.

Liliana


Liliana komplet nameštaja za spavaće sobe se sastoji od kreveta ili u king ili u queen veličini, dva noćna stočića, duplog garderobera i ogledala Komplet je napravljen od drveta breze i u dve različite završne obrade. Drvene nožice su ofarbane u boju aluminijuma i mogu biti iste boje kao i krevet.

Speranza


Speranza je spavaća soba evropskog stila napravljena od drveta breze. Speranza komplet za spavaću sobu sadrži krevet u king ili queen veličini, dva noćna stočića, dupli garderober i ogledalo. Ovaj set je napravljen od drveta breze i dolazi u dva različita tipa finalne obrade.

Zago


Ovaj novi minimalistički krevet moraju imati svi oni ljubitelji ljubavnih pisama. Krevet se sastoji od čelične structure, a prekriven je izvrstnom prirodnom kožom. Šavovi su u istoj boji kao i koža. Na slici je prikazana kompozicija koja se satoji od kreveta prekrivenog tamno braon bojom kože, garderoberima, noćnim stočićima i ogledalom.
Kliknite ovde za više informacija.