Black Red White kabineti

Global-Report
Black Red White kabineti


Black Red White nameštaj nudi funkcionalni i cenovno dostupan nameštaj za kuću ili kancelariju. Širok asortiman raznih stilova i boja pomaže da prostorije ispunite sjajnim nameštajom po vašoj meri.BAWARIABawaria obiluje dekorativnim elementima, duboko-rezbarenih lica od pravog drveta, sjajnim mesinganim ručkama, dekorativnim staklom na prednjim delovima kabineta, oblim ivicama, podnožjima u vidu okruglih nogu.


KENTKent sistem je tradicionalno dizajniran nameštaj od punog drveta. Tamna boja drveta dolazi od kestenovog drveta. Njegov tradicionalni izgled podseća na kabinete u palatama, vajanih oblika, osnova i prednjih delova, tananih ručki i žljebljenih staklenih ivica. Enterijer ispunjen bogatim dekoracijama donosi atmosferu prošlih vremena.

N YORK
Čak i ako vam je strana britanska navika ispijanja čaja u pet sati  - N. YORK kolekcija nameštaja će učiniti da vaše okruženje bude veoma prijatno. Aristokratska uglađenost i zrelost dobijeni su rezbarenim podnožjima i prednjim delovima nameštaja. Mesingane ručke su takođe u starinskom maniru.

INTARSIO
Intarsio je ograničena verzija klasičnog nameštaja: prednjih delova u toplom i starom drvetu trešnje, vešto modeliran  sa naglašenom patinom, sa žljebljenim ogledalima i staklenim licima, mesinganim ručkama, dekorisan sa umetnutim i delikatnim motivima.
Black Red White nameštaj nudi funkcionalni i cenovno dostupan nameštaj za kuću ili kancelariju. Širok asortiman raznih stilova i boja pomaže da prostorije ispunite sjajnim nameštajom po vašoj meri.