PorudzbenicaNaručivanje IKEA proizvoda preko web sajta Ultra Home

opšti uslovi: Cena koju dobijete upotrebom ove naružbenice je krajnja cena za vas u Beogradu. Kupcima iz unutrašnjosti proizvode šaljemo Post Express-om (njihova usluga košta 200 - 600 din. za pakete do 10 kg., do 1400 din za pakete do 50 kg, detalji na www.postexpress.co.yu). Naručivanje je isto za sve: potrebno je poloziti 50% depozita (lično, preko prijatelja ili poštom, detalje dobijate e-mailom po slanju ove narudžbenice), a artikle dobijate nedelju do dve od naručivanja.

uputstvo za popunjavanje narudžbenice:

1. "copy-and-paste" naziv i opis proizvoda sa stranice proizvoda na madjarskom IKEA web sajtu (reč po reč, dupli klik na reč da je selektujete, pa onda desnim klikom "copy", pa "paste" u polje narudžbenice):
2. ako proizvod ima opcije boje i / ili dimenzije koje odabirate padajućim menijima ispod ili pored fotografije proizvoda, u polje naružbenice sa opisom proizvoda iza naziva i opisa na madjarskom stavite zarez, pa dodajte skraćeno naziv boje na madjarskom i / ili dimenzije koje ste odabrali sa padajućih menija.

3. u sledeće polje narudžbenice upišite cenu u Madjarskoj (Forinti) bez zareza, tačke ili razmaka, u sledeće polje željenu količinu, pa kliknite u sledeće polje (ili pritisnite "Tab" na tastaturi) da dobijete cenu u Beogradu u Evrima (plaćanje je u Evrima, ili u dinarima po prodajnom kursu menjačnica).

4. za svaku eventualnost napravite za sebe kopiju liste koju nam šaljete, pritisnite dugme "POŠALJI", i uskoro bi trebalo da sa servera našeg provajdera dobijete automatski e-mail odgovor sa završnim instrukcijama (ukoliko se to ne desi, pošaljite nam e-mail na info@ultrahome.co.yu sa listom koju ste napravili za sebe, ili nam se javite na telefone 011 328 1131, 064 229 1911).

Želim da naručim:

proizvod (naziv, opis)
Forinti
komada
Eu, Beograd
zbir

Vaše ime   i prezime 
e-mail   i telefoni (fiksni, mobilni) 

Ako naručujete više od 10 proizvoda, narudžbenicu popunite i pošaljite više puta.