Erotični okus Moulin Rouge-a u vlastitom domu

Zena.hr
Erotični okus Moulin Rouge-a u vlastitom domu


Unesite strast i romantiku u spavaću sobu

Moulin Rouge, svjetski poznati cabaret, još uvijek je neiscrpana tema i inspiracija za mnoge. Osim što je opjevan, o njemu su snimljeni filmovi i napisane knjige, a i danas je nadahnuće dizajnerima i arhitektima, koji pokušavaju erotičnu i senzualnu atmosferu Moulin Rouge-a uvesti u svakodnevnoi život. Glamur, sjaj i blještavilo, povezani s osjećajem ugode i zanosa, mogu krasiti i vaš životni prostor!

Moulin Rouge simbolizira dramu u kojoj se emocije i seksualnost potiču izražajnim bojama, kostimima i elementima u prostoru. Asocira na zadovoljstvo, ljepotu, ekstravaganciju, raskoš i okus nekih prošlih vremena. Sjaj svile i satena, igra svjetla i namještaj, koji će svojim naglašenim kićenim dizajnom vratiti vrijeme na kraj 19. stoljeća, oživjet će sve ono što Moulin Rouge i danas mnogima predstavlja- vrhunsku erotiku!

Većim brojem ukrasnih predmeta poput lampi, svijećnjaka, skulptura i slika, stvorit ćete naglaske u prostoru koji privlače pažnju. Tkanine i materijali moraju biti ugodni za kožu, a boje uz odsjaj prigušene rasvjete raskošne. Naglašeni uzorci zidnih tapeta i tkanina damskih ležaja pridonijet će općoj dramatici bez koje se prostor inspiriran Moulin Rouge-om ne može niti zamisliti. Ispunjenost nabijenom emocijom i osjećajem raskošnog užitka bit će ugodno iskustvo i za pristaše minimalizma, koji moraju shvatiti teatralnost i mogućnost bijega od svakodnevice u ovako dizajniranom interijeru. Ipak, preporučljivije je ideje nadahnute Moulin Rouge-om realizirati u spavaćoj sobi, koja je sama po sebi intimna, dramatična i otvorena za kreiranje novih izazova.

Dizajnerica Monica Ensign također je bila inspirirana Moulin Rouge-om kada je uređivala spavaću sobu za par, koji je želio u svoju svakodnevicu unijeti žar, strast i romantiku inspiriranu prošlim vremenima. Naglašeni tamno crveni zid i drveno ukrašeno uzglavlje kreveta odišu snagom, a prigušena rasvjeta pojačava strast. Detalj, poput slike cabareta iznad kreveta, podsjeća na izvor nadahnuća ove umjetnice. Tamniji tonovi plave, zelene, sive, smeđe, zlatne, ljubičaste ili crvene, kao izrazito naglašeni u prostoru, opčinit će svojom ljepotom i finoćom te pridonijeti stvaranju strašću nabijenog ugođaja.

Maspar, poznati „home decor brand“ također je nadahnuće za svoju kolekciju našao u Moulin Rouge-u te ju nazvao istim imenom. Podatne tkanine i boje od kojih su sačinjeni plesni kostimi cabaret plesačica, preneseni su na tkanine posteljina, jastuka, prekrivača i prostirki.

Proizvodi iz kolekcije stvaraju egzotiku i toplinu u prostoru, a paleta trendovskih boja nudi mogućnost kreiranja uzbudljivih stilova i ugođaja. Uzorci, boje i materijali, s dizajnom tradicionalnog i raskošnog, stvaraju vruću atmosferu u interijeru.

Kako god vam se sve ovo činilo, jedno je jasno – Moulin Rouge će i dalje biti tema i nadahnuće mnogima. Ako se i ne upustite u avanturu preuređenja spavaće sobe prema svim cabaretskim zakonitostima, jedno je sigurno – ostat će znatiželja kako bi izgledala bar jedna noć s okusom Moulin Rouge-a...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak