Prakticne ideje za kupatilo

Uredi svoj dom
Prakticne ideje za kupatilo


Kupaonice su u većini stanova malih dimenzija i svaki centimetar prostora više je nego dobro došao. Veliki dio prostora koji se može iskoristiti nije “vidljiv” ali je itekako iskoristiv. U ovih nekoliko primjera pokazat ćemo kako se mogu pokoristiti i takvi dijelovi kupaonice… Vrata
Ovo je jedan od najneiskorištenijih prostora u svakoj kupaonici. Nema razloga da vrata ne tretirate kao bilo koji dio zida, pa ih u skladu s tim prebojajte u željenu boju ili zalijepite dekorativnu tapetu. Na njih slobodno pričvrstite vješalice, držače ili police na koje ćete odložiti razne sitnice neophodne u svakoj kupaonici.Police
Polica nikada dosta tako da možete pokoristiti sve prazne i neiskorištene prostore kako bi postavili kakvu praktičnu policu na kojoj možete držati ručnike ili bočice tekućih sapuna, krema, šampona itd. Možete ih postaviti na ravni dio zida ili u kut.
Držači
Ovo je jedan od najpraktičnijih načina za odlaganje kupaonskih rekvizita za održavanje higijene. Kada zbrojite koliko ima članova domaćinstva i ako svatko od njih koristi različite šampone, sapune i kreme onda se dođe do velikog broja, a sve to treba negdje pospremiti. Zato su držači idealni, nisu skupi, a dostupni su u velikom broju oblika i veličina i mogu se nabaviti u svakom većem trgovačkom centru.

Nevidljivi prostori za odlaganje

U gotovo svakoj kupaonici postoje neki čudni kutovi, udubine i izbočine koje su proizvod arhitektonskih kompenzacija za povećanje ostatka stambenog prostora. Upravo takva mjesta idealna su za improviziranje i stvaranje dodatnog prostora za odlaganje kupaonskih potrepština. Pronađite ih i iskoristite.

Izvor