Moderne i praktične sjedeće garniture

Javno.com
Moderne i praktične sjedeće garniture


Problemi u odabiru sjedećih garnitura se javljaju u manjim prostorima kada one služe za sjedenje te svakodnevno ili povremeno spavanje.
Sjedeće garniture su sastavni dio opremanja dnevnog boravka. Osim lijepog izgleda, poželjno je da se mogu razvući i po potrebi funkcionirati kao dodatni ležaj u prostoru.

Prostrani dnevni boravci nemaju ograničenja po pitanju izbora odgovarajuće garniture za sjedenje. U dovoljno velik prostor smjestit ćete bez problema gotovo sve dimenzije garnitura koje se nude na tržištu. No, problemi se javljaju u manjim prostorima kada garnitura služi za sjedenje te svakodnevno ili povremeno spavanje.


Osim samog izgleda, koji će vas prvi privući, najvažnije je da je spavanje na takvom ležaju udobno, da su mehanizmi dovoljno čvrsti i kvalitetni te da je sam način razvlačenja garniture jednostavan i praktičan. Ukoliko zadovoljite sve ove zahtjeve, definitivno ste odabrali pravu garnituru! Sljedeći primjeri predstavljaju moderne, udobne i praktične garniture za sjedenje i spavanje, koje će se savršeno uklopiti u manje prostore.

Ljepota i funkcionalnost

Udobna geometrijska garnitura ima jednostavan mehanizam za izvlačenje pri čemu se lako iz sjedeće transformira u ugodnu garnituru za opuštanje, tj. ležaj za spavanje. Trostruka funkcija ovakve garniture čini je maksimalno funkcionalnom, praktičnom i preporučljivom!

Elegantna kožna garnitura ukras je svakog prostora u kome se nalazi. Njena ljepota ima dodatnu kvalitetu, a ta je što se sasvim jednostavno pretvara u ležaj za spavanje i ne zauzima previše mjesta pritom.

Naglašeni moderni dizajn vrlo je prikladan za mladenačke prostore, koji trebaju odisati originalnošću i minimalizmom. Ovakva garnitura idealan je spoj svega traženoga uz to što boravak jednostavno i uspješno pretvara u spavaću sobu.

Poput skulpture u prostoru, ova će ga garnitura učiniti elegantnim i profinjenim. Savršeno čisti oblici s mekim krivuljama, sjedenje i spavanje će učiniti pravim zadovoljstvom. Laganim povlačenjem, naslon će se stopiti sa sjedećim dijelom i formirati ležaj.


Izvor