Advertisement:

Win Win Websites Promotion


Win Win Websites Promotion

Nouvel’s Lighting Scheme in the Louvre Abu Dhabi

Freshome
Nouvel’s Lighting Scheme in the Louvre Abu Dhabi - Louvre Abu Dhabi


Amidst a traditionally-inspired dome ceiling for the newly-designed renderings for the “Louvre Abu Dhabi” in the United Arab Emirates are thousands of little breaks, edges and holes that allow for a flurry of warm and charming sun light to slice in through the ceiling like the canopy of a rainforest.



As you walk down the pavilions, plazas, alleyways and canals that seemingly float as sea level, the sunlight will hit the interior of the gallery space in completely new and exciting ways.



Source



Add your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article