עיצוב: עולים קומה

עובד קדם mako
מדבקות עליזות על הקיר בחדר של הילדה

מדבקות עליזות על הקיר בחדר של הילדה


לפני השיפוץ היה החלל מיושן וקטן, לאחריו הפך למרווח ומודרני; בעלי הבית שלפניכם ביקשו להוסיף לביתם הפרטי קומה עליונה, ועל הדרך להפוך אותו למעוצב ומזמין. התאורה במדרגות והטפטים העליזים הוסיפו פאן וצבע, ושיטת הבנייה היבשה באמצעות לוחות גבס - קיצרה מאוד את התהליך. דוח האדריכל



הדיירים: בני 40, עוסקים במקצועות חופשיים, הורים לשתי בנות בגילאי עשר ושש. 

הדירה: בית פרטי בן ארבעה חדרים בגודל 100 מ"ר בישוב באזור מודיעין. מבחוץ הבית היה ישן ומוזנח, ומבפנים הוא היה סטנדרטי וחסר ייחודיות. בשל התנאים הטופוגרפיים, הבית בנוי בשני מפלסים שגרם מדרגות מחבר ביניהם. במפלס התחתון היו הסלון והמטבח, במפלס השני חדרי השינה של בני הבית, ושירותים ואמבטיה. המטבח היה פשוט, מהקבלן, עשוי מפורמייקה לבנה. 

החזון: הרחבת הבית על ידי תוספת קומה (60 מ"ר) בה ימוקמו חדרי השינה של הבנות, חדר עבודה ושירותים נוספים. בנוסף, שיפוץ חללי הבית ועיצוב מחדש של השטחים הציבוריים, חדרי השינה של הבנות וטיח חיצוני של כל הבית. 

עלות: המסגרת התקציבית הייתה כ260 אלף שקלים שכללה את הבנייה של הקומה השנייה פלוס שיפוץ החללים הציבוריים וריהוטם מחדש.


לכתבה המלאה במקור



הוספת תגובה
  מגיב אנונימי
שם או כינוי:
חסימת סיסמה:
  זכור אותי תמיד במחשב זה

כותרת ראשית:
אבקש לקבל בדואר אלקטרוני כל תגובה לטוקבק שלי
אבקש לקבל בדואר אלקטרוני כל תגובה למאמר הזה