Napravite ljubavni kutak

Zena.blic
Napravite ljubavni kutak


Sveće, saten, čipka, mirisi, sveže cveće, romantična muzika, to su samo neki od neizostavnih elemenata koji bi trebalo da se nađu u vašoj spavaćoj sobi. Ubacite nešto od ovoga i videće pozitivnu promenu u svom ljubavnom životu.




Bez obzira na to da li ste u srećnom braku ili u stabilnoj vezi, nikad nije na odmet da još nešto učinite za vašu ljubav. Krenite od spavaće sobe, jer jako važno u kakvom ćete ambijentu provoditi vreme sa dragom osobom.


Romantika uz sveće

Sveće su obavezan detalj u svakoj spavaćoj sobi jer predstavljaju element vatre. One će lako prizivati strast u bračni krevet. Pored toga, stvaraju toplu i prijatnu atmosferu. Za najjači utisak nabavite mirišljave sveće i videćete kako će se vaš partner iznenaditi. Poželeće da noć potraje zauvek. Kada birate sveće, vodite računa i o bojama. Recimo, crvene sveće su idealne ako hoćete da podstaknete strast. One su simbol snage i zdravlja. Sveće u ružičastoj boji odličan su izbor ako ste odlučni da ga osvojite. Tako ćete odati utisak da ste nežna duša, koja je vredna poštovanja, a veruje se i da sveće u ovoj boji štite od zla. Takođe, ako u sobu ubacite i bele sveće, postići ćete pravi efekat. One označavaju čistotu i istinu, a odlično se slažu sa crvenim, jer u toj kombinaciji naglašavaju romantiku.

 

Mirisi koji osvajaju

Mirisi takođe bitno doprinose stvaranju romantične atmosfere u spavaćoj sobi. Oni čak mogu biti najmoćniji afrodizijak, kažu stručnjaci. Miris ruže odličan je za podsticanje ljubavne želje, a uvek možete da se poslužite i mirisnim štapićima.

 

Kombinacija satena i čipke

Posteljina od satena pruža osećaj druge kože i izuzetno je seksi. Odaberite pastelne boje, a ako ste baš raspoloženi, odlučite se za posteljinu u crvenoj boji. Na prozore stavite čipkane zavese i efekat će biti potpun.

Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak