Prostirke za kupatilo

Novosti.rs
Prostirke za kupatilo


Želite da u vaše kupatilo unesete više boje, živosti, elegancije i topline? Nabavite podnu prostirku koja će vaše kupatilo, kakvo god i koliko god da je, ulepšati. Ovaj detalj svakako će promeniti jednoličan enterijer i dati mu poseban stilski pečat, čak i notu luksuza.

Pored dekorativne svrhe, prostirke su i vrlo praktične. Štiteći od vode, štite i fuge između pločica kojima je vrlo teško vratiti blistavu belinu kada u njih prodre prljavština.
Ukoliko smo vas ubedili da je i vašem kupatilu ovaj detalj zaista neophodan, krenite u potragu za idealnim dezenom, materijalom i bojom. Bez obzira na kvadraturu, birajte manje komade jer se lakše održavaju. Da bi razbili monotoniju umesto kvadratnih i pravougaonih, odaberite model nekonvencionalnog oblika: ovalnog, okgruglog, trouglastog...
Što se tiče materijala, na našem tržištu dostupni su vam raznovrsni, od sintetike, preko pamuka, vune i plastike do morske trave i bambusa. Boju uskladite sa pločicama na podu i zidovima. Ako su oni intenzivni i privlače pažnju, birajte prostirke pastelnih tonova. Ukoliko kupatilu nedostaje kolorit, prostirke jarkih boja delovaće vrlo šik.
Savet plus: Poželjno je da kupatilske prostirke pozadi imaju gumu koja će da spreči proklizavanje.

Izvor