5 jeftinih ideja za preuređenje doma

Idealna.com
5 jeftinih ideja za preuređenje doma


Skeptični?! Nije ni čudno u ovako pesimističnim vremenima, ali pustite vanjski svijet neka bude depresivan koliko želi, vi u svome domu zadržite vedrinu.Za početak trebali biste osvijetliti svoj životni prostor vedrim bojama, kao bi vas energizirao i popravio raspoloženje. Izbjegavajte depresivne boje i lošu rasvjetu.

Slijedi još nekoliko prijedloga:

-1- Premjestite stvari

Ponekad je dovoljno razmjestiti namještaj kako biste domu dali potpuno novi izgled. Najbolji početak je da izbacite sav namještaj iz sobe,  zatim vraćate jednu po jednu stvar i smještate na novo-bolje mjesto. One stvari koje su vam viška prebacite u drugu prostoriju, a neke stvari iz drugih prostorija unesite ukoliko bi se tu bolje uklopile.

-2- Tražite jeftinije

Ako vam se nešto zaista sviđa pokušajte se cjenkati. Ukoliko cjenkanje ne prođe tražite po gradu jeftinije kopije ili sličnu stvar sve dok ne pronađete. Nemojte kupovati ništa što vam je preskupo.

-3- Vrtni stolovi nisu samo za vrt

Vrtni stolovi mogu se koristiti kao klub stolići u dnevnom boravku.  Vašem životnom prostoru će dati potpuno novi ugođaj, a za jeftine novce.

-4- Kupite nove jastučnice/jastuke u veselim vibrantnim bojama.

Možete ih mijenjati sezonski. Pastelne za proljeće, a jarke za ljeto.

-5- Budite kreativni

Ne morate na zidovima imati skupa remek djela. Lijepe dekoracije možete napraviti i sami ili netko iz obitelji s malo više umjetničkog talenta.


Izvor