Istarska stancija usred Zagreba

Moja4zida
Istarska stancija usred Zagreba


"Važno da nije dosadno!", parola je Lili i Bobsa, vlasnika stana u sjevernom dijelu Zagreba, koji su nas ugostili u svom impresivnom, neobičnom i sasvim originalnom domu. Atmosfera koja vlada u stanu, karakter koji vas očara samim ulaskom te predmeti iz cijeloga svijeta potvrda su teorije da uvijek treba biti svoj.

Iako ulazak u nečiji stan neminovno znači i ulazak u nečiju intimu te početnu prilagodbu gosta i vlasnika, posjet unikatnom zagrebačkom stanu već je prvim korakom pokazao što znači gostoljubivost i otvorenost. Lili i Bobs, par koji već dulji niz godina uživa u zajedničkom životu, otvorio nam je širom vrata svog doma te nas s rijetko viđenom spontanošću upoznao s kvalitetom svog životnog prostora.

Originalni i beskompromisno svoji, vlasnici su nas oduševili idejama koje su sami izveli i uklopili u svoj dom. Veliki stan koji se nalazi u sjevernom dijelu Zagreba nema nijedan stereotipni element u priči o svom nastajanju. Prvobitno namijenjen ugostiteljskoj usluzi, stan je niz godina bio u funkciji uspješnog restorana, no s vremenom su vlasnici odlučili promijeniti njegovu namjenu. Budući da je prostor imao tlocrtnog potencijala i mogućnost proširenja, dodane su dvije spavaće sobe te se bivši restoranski dio prilagodio potrebama dnevnog boravka.Izvor