Mali, pokretan, ekološki prihvatljiv i samo za vas

Net.hr
Mali, pokretan, ekološki prihvatljiv i samo za vas


Iz Britanije dolazi nova verzija mobilnog ureda, kojeg možete smjestiti gdje god želite van zgrade ili kuće, a najprivlačnije je naravno, dvorište. Cilj je imati sve mogućnosti ureda, ali biti dovoljno blizu kako se ne bi trošilo vrijeme na odlazak na posao.


Nova, poboljšanaverzija mobilnog ureda dolazi iz britanske tvrtke Tate + Hindle koja okuplja arhitekte i dizajnere interijera, to je mali OfficePOD, ugodniji od belgijske verzije Blob VB3.

  • officepod.co.uk
Riječ je o malom, ostakljenom mobilnom uredu (2.1m x 2.1m) za jednu osobu, koji je namijenjen onima koji u kući nemaju dovoljno mjesta za ured ili ne žele sasvim izjednačiti radni i životni prostor i treba im mjesto koje će poticati radnu atmosferu.

  • officepod.co.uk
OfficePOD je opremljen taman koliko treba - radnim stolom i policama - te svim potrebnim priključcima kako bi se normalno moglo raditi.

  • officepod.co.uk
Napravljen od reciklažnih materijala i emitira minimum štetnih plinova, a u siječnju mu je određena i cijena - 125 tisuća kuna.

U cijenu je uključena kompletna oprema interijera, sigurnosni sistem zaključavanja, hlađenje, grijanje, ventilacija i LED rasvjeta.

Izvor