Rat protiv kablova u vašem domu

Net.hr
Rat protiv kablova u vašem domu


Ako ih ne možete pobijediti, iskoristite ih kao ukras!

Jedna od loših strana doma prepunog najnovije tehnologije su kablovi. Dok ne komercijaliziraju bežični prijenos struje, osuđeni smo na spoticanje i skrivanje mase ružnih kablova iza namještaja. Možemo li bolje?


PA Design je osmislio ove dekorativne držače za kablove pomoću kojih možete složiti idiličnu vrtnu scenu na zidu. Set se sastoji od dvanaest zelenih listova i jedne crvene ptice, a jednako će dobro izgledati u dječjoj ili dnevnoj sobi, uz moderan ili klasičan ambijent. Jedina je loša strana što će vam za kablove, ako ste poput nas, trebati barem trinaest setova.

  • Maisie Maud Broadhead

Drugo zanimljivo rješenje je ono dizajnerice Maisie Maud Broadhead. Umjesto da skrivate kablove iza namještaja, oslikajte njima crteže po zidu. sve što vam treba su plastični držači za kablove u obliku slova U koje ćete naći u svakoj trgovini s opremom za domove.

Izmjerite kabel, nacrtajte dizajn na zidu, fiksirajte kabel ljepljivom trakom, i onda na bitna mjesta pričvrstite držače. Trošak ovog projekta je vrlo malen, a rezultati će biti posebno efektni na obojenim zidovima.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak