Digitalni okvir ili zrcalo?

Moja4zida
Digitalni okvir ili zrcalo?


Poput kameleona, bežični digitalni okvir Parrot Specchio dizajnera Martina Szekelyja se transformira pred vašim očima. Isključen se pretvara u zrcalo, a uključen otkriva sve svoje i vaše tajne, koje brižno čuva.

Francuski dizajner Martin Szekely osmislio je bežični digitalni okvir oblikovan s beskompromisnim izborom materijala, okom za kvalitetu i kreacijom bezvremenskih predmeta. Specchio se igra s očima - možete se gledati u njemu ili da vas drugi gledaju.


Specchio by Martin Szekely je čudo današnjih tehnologija. Opremljen Wi-Fi, Bluetooth-om i NFC omogućuje razmjenu i prijenos fotografija s vašeg racunala ili mobitela. Tu su i utor za SD karticu i USB priključak za računalo, USB memorijski ključ ili digitalnu kameru. Wi-Fi omogućuje i razmjenu fotografija putem online servisa (RSS Facebook, Picasa, FlickR itd.). Dodijeljena e-mail adresa Specchiu omogućuje direktno primanje fotografija poslanih putem e-maila od vaših prijatelja i obitelji.

Konačno, fotografije pohranjene u mapama na vašem računalu označenima kao shared mogu se vidjeti na okviru. Grande Specchio, osim većeg ekrana od 10,4" donosi i dodatne online opcije: Hollidays omogućuje pretraživanje željene destinacije putem Google Maps, i nalazi na internetu dostupne fotografije odabrane destinacije i okolice. People obavlja nasumičnu internet pretragu portreta nepoznatih osoba. Lica cijelog svijeta, svih nacija, trenutno se pojavljuju na okviru i nestaju. Integrirani WindowsLive Framelet omogućuje i praćenje novosti putem odabranih RSS kanala (vrijeme, vijesti, burza, stanje na cestama, sport...).

Ova dizajnerska hi-tech zrcala spojena na internet su neizostavan dio modernih interijera.

Specchio i Grande Specchio su dostupni u Primo Galeriji, Nova ves 29, Zagreb, tel. +385 (0)1 6055 195, te online: shop.primo.hrIzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak