Nemate prostora? Kupite zidni krevet

net.hr
Nemate prostora? Kupite zidni krevet


Davno u povijesti, bio je sastavni dio namještaja u malim stanovima, a moderniji način življenja istisnuo ga je iz proizvodnje. Danas se vrača u obnovljenom ruhu kao idealno riješene za uštedu prostora. Njegov novi atraktivan izgled može se uklopiti u svaki interijer.Živite li u malom stanu, zidni rasklopivi krevet odabir je koji vas može riješiti muke. Umjesto da se borite sa sofama na razvlačenje, ugradite krevet koji u svakom trenutku možete pospremiti kao da nikada nije bio tu.

Ulisse

Dobit ćete željeni prostor za radni stol, fotelju, za dječju igru ili stol za objedovanje. Rješenja ima puno i sve je stvar na koji način želite iskoristiti dobiveni slobodan prostor.

Ulisse

Ulisse

Krevet se najčešće izvlači iz ugradbenog ormara i kada je zatvoren, s ormarom čini jednu cjelinu.
Zbog toga je dobio nadimak – 'pametan' krevet. Može se iskoristiti i postojeća niša u zidu za smještanje kreveta.

Ulisse

Ulisse

Zidni kreveti mogu biti za jednu osobu ili dvije – kao francuski kreveti. Uglavnom se otvaraju po istom principu, spuštanjem prema dolje, po dužini ili po širini kreveta. Madrac je fiksiran za dasku na kojoj leži, a nožice kreveta mogu se izvlačiti iz ugradbenog ormara ili mogu biti fiksne.

LGM 02

Može se naći i u radnoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji, a u slučaju kada je to potrebno, takva prostorija se može pretvoriti u sobu za goste.

Atoll

Na taj način možete imati rezervni krevet koji nije često u upotrebi. Zidni kreveti su dobra rješenja i za apartmane, studije, vikendice ili pak za ured

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak