Ogledalima iskažite skrivenu osobnost

ljeto.net.hr
Ogledalima iskažite skrivenu osobnost


Stara ogledala, savršeno bistra i uokvirena, ugravirana ili ona nazubljenih rubova, nova zlatna, srebrna, drvena, metalna... ogledala su sveprisutna. Zašto se zaustaviti samo na jednom? Uz dva ili niz dobro složenih zrcala estetski ćete poboljšati i prostor u kojem živite.Ogledala su zahvalan detalj u interijeru, omogućavaju iluziju širine prostora, kao i njegove prozračnosti. Dodavanjem ovog detalja u prostoriju moguće je osvijetliti mračne dijelove uz pravilno pozicioniranje u odnosu na izvor svjetlosti, ali i ono najbitnije – vizualno povećati prostor.

Ali da ne bi uvijek ostali vezani za standardne oblike i dizajn, usudite se raskinuti vezu s klasikom i poigrajte se maštom.

Domestic

Giovanni Tommaso Garattoni za Tonelli

Dizajneri diljem svijeta koriste zrcala kao izraz umjetnosti i svoje osobnosti. Zašto ne bi ste i vi?

Giovanni Tommaso Garattoni za Tonelli

Hemlock Design

Kombinirajte više ogledala na jednom zidu, umjesto okruglog ili kockastog, počastite svoj dom atraktivnim oblicima zrcala. Neka ono postane odraz ne samo vašeg lika i stasa, pružite mu šansu da postane odraz onoga što ste u dubini duše.

M.Perego za Poradu

Porada

Ogledala možete postaviti u sve prostorije u domu, dok će u poslovnim prostorima neobični oblici izgledati moderno i atraktivno.

The Rocco Contemporary

Tonelli

Izvor


Article viewed 3320 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak