Pogledajte najskuplje nove kuće u ovoj godini

tportal.hr
Pogledajte najskuplje nove kuće u ovoj godini


Superluksuzne kuće vrijedne i do sto milijuna dolara i dalje se grade na najskupljim lokacijama u SAD-u, recesiji usprkos, a vlasnici se nadaju da će, bez obzira na paprenu cijenu, pronaći kupceVila u Windemereu
Ambiciozni građevinari i trgovci nekretninama nadaju se da kriza nije pogodila one najdubljih džepova i da će megalomanske građevine koje su počeli graditi prije velike krize uspjeti prodati i još pritom dobro zaraditi. Radi se o kućama čija cijena uvelike premašuje 20 milijuna dolara, dok za onu najskuplju vlasnik traži okruglih 100 milijuna dolara.

Kuća na jezeru u Windemereu na Floridi prodaje se za 100 milijuna dolara, a građena je za Davida Siegela, izvršnog direktora kompanije Westgate Resorts, i trenutačno je nezavršena. Radovi na ovoj grandioznoj vili površine veće od 8.000 četvornih metara zapeli su u vrijeme recesije, a kuća bi trebala imati 13 spavaćih soba, 23 kupaonice, glavnu kuhinju i deset manjih te tri bazena. Siegel prodaje završenu kuću za 100 milijuna dolara ili nezavršenu za 75 milijuna.

Vila u Palm Beachu

Vila u Palm Beachu na Floridi građena je po uzoru na francuske dvorce i nalazi se u jednom od najpoželjnijih dijelova Palm Beacha.

Površina joj je veća od 2.500 četvornih metara i ovoga ju je proljeća završio Dan Swanson, predsjednik firme Addison Development, koji za nju traži 84 milijuna dolara. Ima osam spavaćih soba, devet kupaonica, ogroman bazen, posebnu kuću za goste i dovoljno prostora za parkiranje 50 automobila.Vila na Sunset Boulevardu
Za kuću na Beverly Hillsu na slavnoj ulici Sunset Boulevard vlasnik C. Frederick Wehba Sr., osnivač Bentley Forbes Grupe koja se bavi prodajom nekretnina, traži 68,5 milijuna dolara.

Kuća se sastoji od devet spavaćih soba, 13 kupaonica, bazena, teniskih terena, teretane i saune i prostire se na preko 3.300 četvornih metara.

Izgradnja je trajala četiri godine i završena je u ovoj godini, a prvotna zamisao vlasnika bila je da se u njoj održavaju zabave za razne zaklade, no u međuvremenu se predomislio i odlučio je prodati.
Unutrašnjost kuće u Alpineu

Richard Kurtz, izvršni direktor korporacije Kamson Corp., kuću površine preko 2.800 četvronih metara u Alpineu u New Jerseyju počeo je graditi prije tri godine za sebe i svoju obitelj, ali se u međuvremenu odlučio preseliti na Floridu.

Kuća je završena u srpnju ove godine i ima 12 spavaćih soba, 15 velikih kupaonica i četiri manje, kinodvoranu, unutrašnje košarkaško igralište, bazen i teniski teren.

Za kuću u čijem susjedstvu žive glumac Chris Rock i pjevačica Britney Spears vlasnik traži 68 milijuna dolara i to je zasad najskuplja kuća u cijelom New Jerseyju.

Vila u Sandcastleu
Na luksuznom imanju u Sandcastleu prodaje se kuća na tri kata s preko 3.000 četvornih metara, a sastoji se od 12 spavaćih soba i isto toliko kupaonica.

U sklopu kuće nalaze se rekreacijske površine koje uključuju teniski teren, bazen, stazu za skateboard, zid za penjanje, teren za skvoš i kuglanu te disko i wellness. Kuća je bila izgrađena za poduzetnika Joea Farrella koji ju je dao u najam, a dva tjedna ovog luksuza koštaju pola milijuna dolara.

Čini se da nije bilo puno zainteresiranih klijenata jer je kuća na kraju ipak stavljena na prodaju, a početna joj je cijena 59,5 milijuna dolara.


Vila u Palm Beachu vrijedna 47.5 milijuna dolara
Kuća građena u mediteranskom stilu u Palm Beachu završena je ovoga ljeta za tvrtku Addison Development, a na tri kata ukupne površine 1.950 četvornih metara nalazi se devet spavaćih soba, osam velikih kupaonica i dvije manje.

Kuća ima i veliki bazen, a nalazi se odmah uz Atlantski ocean, dok joj cijena iznosi 47,5 milijuna dolara.

Kuća u kolonijalnom stilu u Montecitu
Kuća u kolonijalnom stilu u Montecitu ima pogled na Tihi ocean, sastoji se od šest spavaćih soba, dvije kuće za goste, ogromnih vrtova, jezera, bazena, a prodaje se za 42,5 milijuna dolara.

Novosagrađena kuća u kolonijalnom stilu nalazi se u Greenwichu, a prodaje se za 36,5 milijuna dolara.

Ovo luksuzno zdanje može se pohvaliti prostranim vrtovima, konjušnicom, bazenom, kućicom uz bazen i velikom, 1,6 km dugom šetnicom.Luksuzna kuća u Aspenu
U zadnje dvije godine u luksuznom skijalištu Aspen u Koloradu završeno je nekoliko skupih novih domova.

Skupocjena kuća na Ridge Roadu prodaje se za 35 milijuna dolara, a sastoji se od šest spavaćih soba, pet kupaonica, tri manje kupaonice, kino dvorane, podruma za vino i velike garaže.

Na imanju se također nalazi i manja kuća za goste koja ima pet spavaćih soba, isto toliko kupaonica i garažu.

Izvor


Article viewed 7904 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak