Nameštaj i sport - Razonoda u domu

sredidom.dom
Nameštaj i sport - Razonoda u domu


Koliko puta poželite da pobegnete od svakodnevne rutine u svom domu ili kancelariji. Ove nedelje Vam predstavljamo nameštaj koji će Vam pružiti priliku da se rekreirate i razonodite u okviru doma ili kancelarije.Stočić za kafu - fudbal

Ovaj stočić za kafu ima u sebi ugrađen fudbal, koji je kod nas poznatiji kao "roštilj". Kada stočić ne koristite za njegovu osnovnu funkciju, možete se lepo zabaviti i odigrati nekoliko partija fudbala.
Izvor: Hammacher.

Fudbalski sto

Ovaj sto je dizajniran od strane Adriano design-a. "Fudbalski teren" je napravljen kompletno od stakla i karakteriše ga transparentnost, a elegantne figure igrača su napravljene od aluminijuma. Ovaj sto je idealan za privatne igraonice i holove luksuznih hotela, a proizvodi se u 3 modela različitih dimenzija i mogućnosti primene.
Izvor: Teckell.


Kancelarijski sto za stoni tenis

Ovaj prelepi konferencijski sto, koji je dizajnirao Ryan Vanderbilt, se veoma brzo transformiše u sto za stoni-tenis. Idealan način za rekreaciju između dva sastanka u Vašoj kancelariji.
Izvor: Ryan Vanderbilt.

Trpezarijski sto - ping pong

Ovaj sto dimenzija poput zvaničnog stola za stoni tenis, je pre svega klasičan trpezarijski sto. Površina je CNC mašinom išarana pod uticajem francuskog stila i motiva stonog tenisa i lakirana zlatnom bojom. U sredini se nalazi dugačka pravougaona vaza, koja ima dvostruku funkciju, i koristi se kao mreža i kao cvetni aranžman za ovaj sto.
Izvor: Hunn Wai.


Sto - Pong

Moritz Waldemeyer je u površinu ovog stola ugradio 2.400 LED dioda i 2 touch-pada pomoću kojih možete na novi način uživati u legendarnoj igri sa Atarija iz 1972.godine. Kada je igrica isključena, integrisana tehnologija nestaje, a sto možete koristiti u klasične svrhe.
Izvor: Moritz Waldemeyer.Izvor


Article viewed 5304 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak