Kutak sa opekom za prijatan ambijent

mojkutak.rs
Kutak sa opekom za prijatan ambijent


Jedan od efektnih načina da date autentičan pečat vašem enterijeru jesu zidovi obloženi opekom.Enterijer sa zidovima od opeke stvara toplu atmosferu i pruža osećaj intimnosti. Opeka je zahvalna je za kombinovanje uz sve stilove nameštaja od klasičnog do onog modernog. Pogodna je za dekorisanje svih prostorija u stanu.

 

Ipak, nemojte preterivati pri ovakvoj dekoraciji da ne biste ugušili prostor. Obično je dovoljan samo jedan zid ili pojava opeke u fragmentima na više mesta da bi  postigli željeni efekat. Za manje prostorije preporuka je da opeku prekrečite belom bojom, jer će i tako ostati efektan a neće vizuelno umanjiti prostor.

 

 

U zgradama gde su pregradni zidovi od cigle dovoljno je zguliti malter i dobićete pravi rustični zid sa atmosferom prave pozorišne scenografije. Umesto stare, tredicionalne opeke, zidove možete prekriti oblogama koje su imitacija opeke a možete ih lako naći na našem tržištu.

 

Ovom  apartmanu uređenom u pop art stilu dodatan šmek dali su  zidovi od opeke. Moderan nameštaj jarkih boja još više dolazi do izražaja a ceo ambijent pruža toplu i prijatnu atmosferu.

 

 

 

 

 


Izvor


Article viewed 8000 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak