Odaberite luksuzni sjaj stakla

net.hr
Odaberite luksuzni sjaj stakla


Privlačan materijal koji pruža prozračnost te donosi igru svjetla i sjene. Već nekoliko godina je među najtraženijim materijalima za uređenje jer zbog velike propusnosti svjetlosti, prostoru daje notu elegancije i luksuza.Zamislite staklena vrata čiju plohu minimalno narušava ručka na vratima, ormare i poluzidove za podjelu prostora. Ploče stolova koje slobodno vise u zraku, prozirne ili barem napola prozirne umivaonike, kade i tuš-kabine. Sve je to luksuzno, učinkovito i sigurno.

  • Thinkstock
Prozirni ili napola prozirni zidovi vizualno će podijeliti stan na nekoliko dijelova, naprimjer, kuhinju i blagovaonicu ili radni kutak i dnevnu sobu. Pritom svjetlost i dalje prolazi, te se zadržava povezanost prostorije, što vizualno povećava unutrašnjost stana.

  • Thinkstock
  • FOTOGALERIJA
Ti su elementi luksuzni i originalni, a prostoru će dati moderan stil i stvoriti savršenu pozadinu za razne dodatke ili dizajnerski namještaj.

Kada se govori o sigurnosti staklenih površina u prostoru, sve se promijenilo dolaskom prekaljenog stakla – ESG-a.

  • Thinkstock
Zahvaljujući posebnoj termičkoj obradi, ima veliku otpornost na udarce. A kada se i razbije, ploha se raspada na male tupe komadiće, koji nisu opasni. Na tržištu je i niz sigurnosnih folija koje mogu produžiti trajnost materijala.

Kako greškom ne bismo udarili u sjajno staklo, postoje razni uzorci. Jeftinija varijanta su razne dekoracije u obliku naljepnica.

Izvor


Article viewed 1254 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak