Moj savršen ured

moja4zida
Moj savršen ured


Na poslu provodimo sve više vremena, stoga je uredski prostor važno učiniti što ugodnijim za boravak. Pravilan odabir namještaja, ergonomski oblikovanih stolaca te dobro postavljena rasvjeta jednako su važni kao i odabir boja i detalja koji stvaraju jedinstveno ozračje radnog okruženja. Baš kao i naš stan, i ured vapi za udobnošću i stilom, a nemojte izostaviti niti biljke koje će ga oplemeniti i učiniti lakšim obavljanje svakodnevnih radnih zadataka.BoConcept

Organizirajte prostor

Danas se gotovo ni jedan uredski posao ne može obavljati bez uporabe računala. Nerijetko se koristimo i s dva monitora, printerom, faksom, skenerom, telefonom, a prisutnost svih tih tehničkih pomagala u malom radnom prostoru može uzrokovati poveći kaos. Umjesto izgovora kako se snalazite u svom ‘kreativnom neredu’, zašto se ne biste, recimo, organizirali na dva kutno spojena stola? Upravo će kut stola biti idealan za smještaj monitora i tipkovnice, a ostalu opremu posložite sa svake strane. Pritom ne zaboravite detalje poput fotografije drage osobe ili kućnog ljubimca u zanimljivom okviru, koja će vam unijeti neophodnu svježinu u poslovnu svakodnevicu.

Kare Design

Unesite vlastiti stil

Ako ste klasični tip, odaberite pisaći stol jednostavnog dizajna te ga oplemenite dodacima poput zanimljive svjetiljke, malih stolnih poličara ili držača olovaka, koji će unijeti osobnost u uniformirani prostor. Ukoliko u radni prostor želite unijeti malo ekstravagantnih dizajnerskih komada, u dućanima ćete naići na razne modele stolova čiji se stilovi protežu od neobaroka do stakleno-metalnih hi-tech kombinacija - dovoljno da zadovolji i želje najprobirljivijih! U prostor unesite i omiljene boje, a ovdje su dozvoljene i poticajnije boje poput žute ili crvene, pa ih se ne bojte upotrijebiti u razumnim količinama.


Izvor


Article viewed 5075 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak