Aktiviranje Feng Shuija za sreću i ljubav

enterijer.ba
Aktiviranje Feng Shuija za sreću i ljubav


Da bi vam u životu cvjetala ljubav, aktivirajte Feng Shui u vašem domu.Uradite to tako što ćete aktivirati i zaštititi jugozapad - univerzalan ugao ljubavi. Prvo uz pomoć dobrog kompasa odredite svoj jugozapadni ugao, a zatim energizujte veliki jugozapadni ch'i (jugozapadnog ugla cijelog doma), kao i mali jugozapadni ch'i svake prostorije pojedinačno.

Blistava svjetla

Osvijetlite svoj ljubavni život blistavim svjetlima. Kad su jugozapadni uglovi vašeg doma dobro osvjetljeni, privlače energiju sreće u ljubavi. Upotrijebite bijelu, crvenu ili žutu svjetlost. Upotrijebite grumen prirodnog kvarca, da biste simulirali zemljeni element. Kristali nose odličan ch'i zemlje. Stavite grumen na sto u svom jugozapadnom uglu. Također, stavite i par mandarinskih patki u ovaj ljubavni ugao svog doma. Vodite računa da to budu prave mandarinske patke, a ne divlje patke, jer su one na zlu glasu po tome što su nevjerne svojim partnerima. Mandarinske patke i guske, s druge strane, dobro su poznate po tome što su vjerne do smrti.

Ako se u vašem jugozapadnom uglu nalazi toalet, vaš ljubavni život biti će ozbiljno ugrožen. Okačite u blizini toaleta zvončiće od pet štapića, obojite unutrašnji dio vrata toaleta crvenom bojom ili njihov spoljni dio prekrijte velikim ogledalom. Ukoliko vaš jugozapadni ugao nedostaje, još uvijek možete da aktivirate njegov ch'i i koncentrišući se na jugozapadne sektore dnevne sobe ili trpezarije. To stvara mali ch'i koji je jednako moćan kao i veliki ch'i cijele kuće.

Sastavni dijelovi porodične sreće

U Feng Shuiju, romantika, ljubav i brak su sastavni dijelovi porodične sreće. Ako oni nedostaju, život se smatra nepotpunim. Feng Shui može da pojača romantiku u vašem životu i donese vam životnog saputnika. Osim ako niste spremni da se obavežete, nemojte energizovati za ljubav. Aktiviranje ljubavnog Feng Shuija donosi prilike za brak i prouzrokuje sazrijevanje bračne sreće. Međutim, ne garantuje savršeno poklapanje – ono u potpunosti zavisi od vaše karme.

Izvor


Article viewed 7911 times