Stolice za ljuljanje i sobne ljuljaške – bolje od popodnevne dremke

enterijer.rs
Stolice za ljuljanje i sobne ljuljaške – bolje od popodnevne dremke


Toliko je stvari koje moramo imati u stanu koje moraju biti strogo funkcionalne, koje nam moraju služiti nečemu jer je danas prostor zlata vredan i moramo ga iskorisiti najbolje moguće. Međutim tu negde u jednom ćoškiću uvek ćemo nekako ostaviti ugao za sebe. I ako ga nemate, vreme je da ga nabavite i ispunite toplinom i mirom.Toliko jurcanja i gužve tokom radnog dana, kada dođemo kući treba nam ono nešto što će nam vratiti energiju za ostatak dana, jer kao što svi dobro znamo kad dođemo kući s posla, ostatak obaveza tek počinje. Ako je za vas način odmora da pročitate par stranica neke dobre knjige ili gledate televiziju, listate omiljeni časopis… zašto to ne biste radili u stolici za ljuljanje. Tako zgodan, ali ne čest nameštaj u enterijeru. Dizajneri celog sveta su se potrudili nam daju da biramo razne modele i materijale. Od starinskih koje smo imali kod bake i deke, do savremenih plastičnih ili metalnih. Nije važno da li želite da se uvalite u udobnu veliku fotelju, jednu sasvim običnu stolicu sa ljuljajućim postoljem ili u pravu pravcatu ljuljašku koja visi s plafona vaše sobe. Osećaj je fantastičan.

Zauzimaju malo prostora, možete birati onaj ugao u mraku gde ćete zadremati, možete izabrati mesto pored prozora gde ćete gledati dok se poslednji zraci zalazećeg sunca probijaju kroz drveće ili okrenuti ka televizoru i gledati omiljenu TV emisiju.

Drvenu stolicu možete postaviti ako je vaš enterijer klasičan ili inspirisan Skandinavijom, takođe fenomenalno će oplemeniti i dati toplinu nekom prolaznom hodniku punom plakara sa lampicom, koja je fiskirana za samu stolicu.

Jedna od onih sa kanapima će biti fenomenalna za neku vikendicu nadomak velikog grada gde ćete provoditi vikende odmarajući se od gužve i galame. Možete se odlučiti za jednu od onih što se vezuju za drvo ili pak ista takva ali sa sopstvenim postoljem, što vam omogućava da je postavite gde vam u tom trenutku odgovara. Ljuljaška od kanapa ili pruća će biti fenomenalna pod tremom, nećete pogrešiti ako postavite više od jedne, lakše ćete napraviti raspored sedenja sa ukućanima i gostima. Ako imate splav, izaberite najbolji pogled na vodu i brodiće koje prolaze i postavite ležaljku. Kako ćete slatko zadremati ljuljuškajući se u ovako nečemu.

Za one mlade zaljubljene parove odlične su kombinacije stolica za dvoje. Ni na sred prostorije neće praviti gužvu jer može biti centralni motiv na kome se sedi sa svih strana.


Ako ste srećnik sa većim prostorom udobna, atraktivna, mladalačka ljuljaška, napravljena od plastike učiniće vaš prostor jedinstvenim. Jastučiće možete menjati i tako prilagoditi boju sa ostatkom enterijera ili vašim raspoloženjem.

Neke od ovih stolica možete staviti u svoju kancelariju ili u radni prostor u stanu, ko kaže da je loše usred nekog posla napraviti ljuljuškajuću pauzu i samo na trenutak zamisliti da ste u nekoj prirodi.

Neke od modela možete postaviti na terasu. Ispred kuće pod tremom jedna klupica će biti pravi mali raj za jutarnju kafu kad grane prvo prolećno sunce.

Ovo su samo neki primeri, na vama je da prema svojim željama i mogućnostima odaberete onu pravu.


Izvor


Article viewed 13296 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak