Lijepa, sklopiva i prenosiva. Kome treba više?

net.hr
Lijepa, sklopiva i prenosiva. Kome treba više?


Lakoća uživanja  • design-milk.com

Dizajn sklopivih stolica osvježen je revolucionarnim stolcem koji je i lagan, jednostavan za nošenje i uz sve to, izgleda zaista dobro. Ono što je kod nje najprivlačnije - može se uklopiti u gotovo svaki interijer. Njezino ime je Flux Chair.


FOTO: 'Komadi' kojima muškarci ne mogu odoljeti!
Sklopivu stolicu Flux Chair dizajnirali su Douwe Jacobs i Tom Schouten, pa iako je svjetlo dana ugledala krajem 2009. god., za sada se može kupiti isključivo u SAD-u, u dućanima Yliving-a, ali ju je moguće kupiti i putem weba.

  • design-milk.com

Izrađena je od vrlo čvrstog polipropilena koji može držati i do 160 kg. Vrlo lako se rasklapa i sklapa, a osim lakog rukovanja, važno je istaknuti da je i lagana te da teži samo 5 kg.

FOTO: Bizarno seksi namještaj
Možete ju nositi iz sobe u sobu, a kada poželite boraviti u prirodi, Flux Char mogla bi biti najbolji izbor ikada.

S obzirom da je materijal od kojeg je napravljena otporan na sve vremenske prilike, možete je držati na otvorenom bez straha od uništavanja površine i boje.

  • design-milk.com

  • design-milk.com

Raspoloživa je u osam različitih boja, a kada vam zasmeta u prostoru, uvijek ju možete sklopiti i spremiti. Kod nošenja, uvelike će vam pomoći remen koji dolazi uz stolicu. Zaista dobra i kreativna ideja.

Izvor


Article viewed 1673 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak