Tri aduta čupavog tepiha

zena.blic.rs
Tri aduta čupavog tepiha


Najbolji i najbrži način da osvežite svoj omiljeni kutak jeste da kupite nov tepih, i to čupavi. Ovi tepisi bili su nezaobilazni deo enterijera s kraja šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, a zahvaljujući raskošnom i zanimljivom izgledu danas su opet u modi.
Najbolji su pravi i originalni belgijski „šegi“ (Shaggy) čupavi tepisi koji se kupcima sviđaju pre svega zbog atraktivnog izgleda. Iako na prvi pogled ne izgleda tako, ovi tepisi nisu teški za održavanje. Antistatik vlakna, od kojih su napravljeni, omogućavaju lako održavanje, a dovoljno je da ih dva-tri puta mesečno iznesete na terasu i istresete. Nakon svakog usisavanja izgledaju kao novi, a poseduju i antialergijska i antibakterijska svojstva. Pri tom spadaju u najprijatnije tepihe, tako da na njima možete i da se opružite.

 

Belgijski Čupko je najbolji
Ukoliko u dnevnoj sobi imate garnituru bele boje, najbolje je da kupite čupavi tepih u crvenoj ili nekoj drugoj jarkoj boji. Na taj način razbićete monotoniju u prostoriji, a dodatni efekat postići ćete i ukoliko kupite jastučiće u istoj boji kao što je tepih.
Belgijski čupavi tepisi su kvalitetniji, a samim tim i skuplji, a jeftinija varijanta su njihove kineske kopije. Kada krenete u kupovinu novog tepiha, videćete da u prodavnicama s podnim prostirkama oni čine 80 odsto ukupne ponude.

 

 

Kako odabrati dobar tepih

• Uz moderan minimalistički nameštaj najbolje se uklapaju jednobojni čupavi tepisi jarkih boja

• Sobu malih dimenzija vizuelno ćete povećati ukoliko kupite tepih u svetloj boji

• Zapamtite, prevaziđeni su tepisi velikih dimenzija koji se prostiru kroz celu sobu. Mnogo bolje je da kupite manji tepih kojim možete naglasiti samo jedan deo u sobi

• Ne zaboravite da boju tepiha uskladite s bojom zavesa i prekrivača u prostoriji

• Vaš čupavi tepih stavite na vidljivo mesto u kući i pokušajte da ga što manje zatrpate nameštajem

 

Simpo opremio Kuću fudbala

„Simpo lajn“, specijalizovano preduzeće za opremanje hotela i poslovnih objekata u okviru kompanije „Simpo“, opremio je Kuću fudbala Fudbalskog saveza Srbije. U sklopu hotela opremljen je kompletan enterijer − 64 sobe i četiri apartmana, a posebna pažnja posvećena je opremanju prostorije za zabavu u kojoj će sportisti boraviti između treninga. Preduzeće je vodilo računa o svakom detalju jer će u Kući fudbala boraviti selekcije svih kategorija.

 


Izbor

Tepisi

Kvalitetne čupave tepihe u raznim desenima i dimenzijama možete naći u „Galeriji podova“, a cene se kreću od 9.000 do 14.000 dinara. Cena, naravno, zavisi od dimenzija, a kompletnu ponudu čupavih tepiha ovog preduzeća možete naći na sajtu www.galerijapodova.com.

 

Kolekcija „Montreal“, dimenzija
160 x 230 cm
Cena 14.610 din (cena po m²
3.970 din), Galerija podova


Tepih za dečju sobu „lajfstajl“, dimenzija 100 x 160 cm
Cena 14.790 din, KIKA


 

Belgijski tepih „lilou“, dimenzija 130 x 190 cm
Cena 13.990 din,
KIKA

 

 

 

 

 

 

 

Izvor


Article viewed 12445 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak