Ikea ideje za dnevnu sobu

she.hr
Ikea ideje za dnevnu sobu


Švedski div unutarnjeg uređenja svake sezone uz novi namještaj osmisli i nekoliko ideja koje vam mogu pomoći prilikom opremanja kuće ili stana.Ako trenutno uređujete dnevni boravak i u potrazi ste za idejama, ili jednostavno obožavate novotarije u svijetu uređenja interijera te vam je IKEA dizajn jedan od dražih - pogledajte što se novoga nudi u kolekciji za 2011. godinu.

Ikea ideje za dnevnu sobu

Dnevna soba je srce svakog doma. Vjerojatno želite da bude ugodna, originalna te da odiše vašom osobnošću. Nova kolekcija je raznolika, prilagodljiva raznim ukusima te zasnovana na detaljima.

Ikea ideje za dnevnu sobu

Bit je u tom da vi ne robujete prostoru u kojem živite, već da on služi vama, a pritom i izgleda privlačno. Moderna IKEA funkcionalnost preporuča više polica u koje možete staviti knjige te vama drage stvarčice. Iako je kauč u većini slučajeva centar sobe, možete ga i razmjestiti, te staviti u krajnji dio sobe ili pak odabrati nešto veće fotelje.

Ikea ideje za dnevnu sobu

U posljednje vrijeme popularan je retro stil, ali to ne mora značiti da uniformirate namještaj te da vam je sve u istom tonu. Dapače, primjerice počastite se starinskom komodom te ju kombinirajte s jednostavnim ili pak modernim detaljima.

Za izrazite ljubitelje suvremenog dizajna u ponudi je jednostavni crni kauči, bijeli jednostavni stolići, te također monokromatske zatvorene sjajne komode.

Ikea ideje za dnevnu sobu

Dom se naravno sastoji od mnoštva detalja, zato posegnite za šarenim jastucima, vazama, zdjelama, slikama i raznim sagovima – od onih više "mucastih" do prugastih, točkastih ili jednostavnih smeđih ili crnih.

Izvor


Article viewed 17479 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak