Posteljine, ukras kreveta…

enterijer.rs
Posteljine, ukras kreveta…


Koliko ste samo puta poželeli da promenite koncept spavaće sobe, ali niste imali ideju niti znali od čega prvo da počnete. Predlažem da samo kupite novu posteljinu ili prekrivač za vaš krevet. Ona će sobi dati poseban šarm, ukoliko izaberete onu pravu. A da bi znali koja je prava, pomoći će vam ovaj tekst.Najbolje je birati one od čistog pamuka, jer su one pogodne bilo da je leto ili zimski period. Lako se održavaju i lako peglaju, što je veoma bitna stvar.

Tamnije posteljine je najbolje kombinovati sa sobom u kojoj dominiraju svetlije boje na zidovima. Takođe veoma se lepo uklapaju sa krevetima čiji su okviri svetlih boja. Lepo i veoma dobo rešenje je kombinacija dezena zavesa i posteljine.

Bele posteljine, iako kada čujemo te dve reči prvo pomislimo na veoma jednostavne, to je greška. One su veoma lep detalj za sobu, jer same svojom bojom doprinose da spavaća soba uvek izgleda sveze i čisto. Inače one su i veoma elegantne kada se kombinuju sa tamnijim detaljima u sobi.

Posteljine u sivoj boji uglvnom biraju osobe koje teže za umetnošću i modnim detaljima. One mogu biti divne u kombinaciji sa bojama, kao što su svetlo roze, bela, plava…

Važna stvar u odabiru posteljina je kvalitet, pa odmah zatim njihov izgled. Birajte ih tako da vam one budu prijatne za spavanje ali i da budu lep detalj za sobu.


Izvor


Article viewed 4963 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak