Uredite sobu za vašeg đaka prvaka

enterijer.rs
Uredite sobu za vašeg đaka prvaka


Bliži se početak nove školske godine, a sa njim dolazite u dilemu kako opemiti dečiju sobu. Sve što je potrebno su dobre ideje i malo mašte i soba će zablistati. Prvo pravilo je da izbacite sve što je monotono, dakle nema belih i praznih zidova, nema standardnih stolica itd. Neka ovo bude carstvo vašeg mališana, pa pri tom vodite računa da bude puno zanimljivih i originalnih stvarčica.Boje koje bi trebalo da budu zastupljene su zelena, žuta, plava ali ni tu ne postoji neko određeno pravilo. Ove boje su izabrane po činjenici da baš one pospešuju inteligenciju i bolje razmišljanje kod dece.

Osvetljenost prostorije je jedan od najbitnijih faktora. Vodite računa da radni sto uvek bude ispod prozora. Lampa na radnom stolu je takođe neophodna. U prodaji se mogu naći u raznim bojama, sa raznim dezenima.

Udobna stolica za učenje je neophodan deo nameštaja u sobi đaka. Pravilan položaj kičme pri učenju je veoma bitan, zato ne štedite novac. Kada je krevet u pianju on takođe mora biti udoban, da bi detetu obezbedio kvalitetan san. U prodaji se mogu naći kreveti raznih boja i oblika. Njihov izgled u većini slučajeva bude ono na šta prvo obratimo pažnju, pre nego na kvalitet. Ali tu većina greši. Budite mudri i biraje krevete koje će vaše dete moći da koristi i za godinu, dve, tri. To znači da ne birate one “detinjaste”jer je veoma moiguće da se oni posle nekoliko godina neće dopadati vašem detetu, pa ćete morati ponovo da kupujete.

Evo još nekoliko ideja za sobe malih đaka…


Izvor


Article viewed 8187 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak