Umetnost koja oplemenjuje domove i ostavlja bez daha

enterijerstana.com
Umetnost koja oplemenjuje domove i ostavlja bez daha


Kreativni i stvaralački svet Suzane Gigić je svet u kome vlada raznolikost i raznovrsnost. I to ne samo tehnika i materijala , već je to i raznolikost ideja proizašla iz traganja za temom. U tom traganju ona sebe i svoj unutrašnji svet prenosi na drvo, papir, medijapan, bakar, srebro, glinu...Slušajući svoj unutrašnji osećaj i umetničku intuiciju ona se  igra ,  i  iz te igre nastaje  sijaset dela - svi različiti, a opet sa jednom osnovnom notom lirskog i posebno ženskog senzibiliteta , strpljivo  gradeći  svoj   opus  i nizom predmeta iz domena primenjene umetnosti. Nakit kombinovan od razlicitih materijala, kutije za ešarpe od recikliranog materiala, i kasnije oslikavane, razliciti predmeti u duborezu ..

 

Svetlost kao fascinacija

Ali ono što je najviše fascinira i čemu se naročito posvetila u poslednjem periodu  je  SVETLOST. Njom je fascinirana  i po sopstvenom priznanju neprestano traga za načinima da istu uobliči, ukroti i upotrebi u "dnevne" svrhe. Želi da ono što je obično i neprimetno za sve nas zapravo apostrofiranjem postane neobično , primećeno i deo enterijera koji pleni.

U moru jednoličnosti ona želi da svetlo učini "bitnim" delom prostora. U jednom od pokusaja stvorene su  LAMPE "KOJE PRIČAJU PRIČU".  One komuniciraju sa vama i sa ambijentom u kome su.


Tu priču želimo da ispričamo, ali osim od onih koje priča stvaralac , ona moze poteći i od  od osobe koja poželi delo. Zato ove lampe koje nastaju vrednim radom naše umetnice mogu pričati i neku Vašu priču.
 
Mozete Vasoj Lampi izbrati velicinu , motiv i boje i u saradnji sa umetnikom zajedno stvoriti VAŠU PRIČU i pretvoriti je u SVETLOST .

 

Time obogaćujete svoj životni prostor i dajete mu u potpunosti VAŠ pečat .

Ako ovako razmišljate Lampe koje stvara naša umetnica mogu biti savršene za Vas.


Izvor


Article viewed 2811 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak