Njihov svijet mašte foto

moja4zida.hr
Njihov svijet mašte foto


Bez obzira na dob vašeg djeteta, mašta i otkrivanje svijeta dvije su poveznice koje čine svačije djetinjstvo. Ostvarite im san, učinite njihov kutak mjestom za kraljevnu iz bajke, superheroja ili nogometaša. Djeci je potrebna soba koja će ih inspirirati, i koja će rasti u skladu s njihovim potrebama, te s vremenom biti spremna omogućiti ispunjavanje nadolazećih školskih obveza.soba Lolita, Emmezeta

Bezvremenska romantika

Bez obzira na dob, svaka djevojčica obožava jarke boje i vesele uzorke, poput cvijeća, oblaka ili simpatičnih životinja, osobito leptira! Za potpuni ugođaj, tu su prozračne zavjese na prozorima ili tepih nježnoga uzorka. U dekoriranju sobe poslužite se svojim rukama, šablonama i maštovitošću - primjerice, srebrnom bojom oslikajte sitne šljokice na stropu!

Designers Guild, A&A Interior


Oni su mali, ali su veliki

Budući astronauti, znanstvenici, građevinari ili pomorci zaslužuju sobu koja će biti odraz njihovih maštanja, a na kraju i mogućih životnih poziva... Jednostavan način za tematsko oblikovanje sobe su zidne naljepnice i posteljina - uz pomoć ova dva elementa moguće je postići ozračje kakvo god poželite!

Pe-Ni Casa, IC Solidum

Mislite unaprijed!

S višefunkcionalnim namještajem vaše će dijete spremno dočekati prve školske dane. Namještaj za školske aktivnosti ne mora automatski izbaciti zabavu iz sobe! U tematskoj sobi i on je dekoriran omiljenom temom - likom iz filma, životinjama ili čak kaubojima...foto: Rice.dk

Lepršavi detalji

Poticanju dječje kreativnosti itekako pridonosi način oblikovanja njihove sobe. Bilo za učenje, bilo za zabavu, važno je pravilno odabrati boje zidova koje djeluju poticajno na učenje, i namještaj koji će pratiti njihove potrebe. U dječjoj sobi spremišta nikad dosta - uvijek će biti novih igračaka i pribora za školu! Slušajte vaše mališane i njihove sugestije - ipak će oni u svojoj sobi provoditi najviše vremena, i važno je da ona bude odraz njihovih želja. Nikad dovoljno detalja i nikad dovoljno boja!

Kenda Web Shop

Sve o jednom dječaku

Tematski oblikovana soba odličan je način opremanja dječjeg prostora, za čije osmišljavanje će vam trebati podosta vremena, ali rezultat je efektan interijer koji potiče kreativnost. U sobama za dječake samo je mašta granica, a određena tema, prikazivala zanimanje za automobile, svemir ili podmornice, može se mijenjati s obzirom na dječakove interese koji se mijenjaju tijekom odrastanja.


Izvor


Article viewed 4857 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak