Napravite zanimljive dekoracije za kuću bez potrošenog dinara

smedia.rs
Napravite zanimljive dekoracije za kuću bez potrošenog dinara


Dovoljno je nekoliko jednostavnih trikova i malo mašte da vaš stan izgleda lepše.skoristite ono što već imate u kući i napravite zanimljive ukrase. Evo nekoliko ideja koje u tome mogu da vam pomognu.

NEOBIČAN NOĆNI STOČIĆ
Gomilate omiljene knjige pored kreveta u spavaćoj sobi? Stavite lep manji poslužavnik na njih i dobili ste noćni stočić. Umesto knjiga za postolje možete da iskoristite i veću keramičku činiju ili zanimljivu praznu saksiju.

*** Jeftinim detaljima osvežite stare zavese (FOTO)

UKRAS ZA TRPEZARIJSKI STO
Potreban vam je privlačan ukras za trpezarijski sto? Uzmite manje plitke činije interesantnih oblika i boja i u njih poređajte sveće različitih veličina i dobićete orginalan ukras za trepezarijski sto.

JEFTINA DEKORACIJA SAKSIJA
Sakupite kamenčiće interesantnih boja i oblika i poređajte ih u saksije. Tako ćete sakriti zemlju i dobiti zanimljiv detalj.

*** Napravite policu od knjiga u tri koraka

PRIRODA KAO UKRAS
Jesenje lišće, grančice, kamenčići koje ste doneli sa letovanja i malo šljunka stavite u staklene činije ili tegle i dobićete simpatičan ukras, a da niste potrošili ni dinar.

PREUREDITE POLICU ZA KNJIGE
Ne biste pretpostavili koliko bi vaša polica za knjige izgledala lepše kada bi knjige složili po bojama njihovih korica. Na primer, stavite crene pored crvenih, zelene uz zelene... a onda namestite lampu tako da snop svetlosti pada na jednu boju koju želite da istaknete.

Izvor


Article viewed 11244 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak