Slavine za svačije potrebe

zena.blic.rs
Slavine za svačije potrebe


Sme li se tražiti nešto više? Kad smo kod teme udobnosti, Hansgrohe ne poznaje kompromise: bilo da se radi o pranju ruku, kose ili samo osveženju – mesto za pranje bi svako trebao da koristiti prema svojim željama. Više individualnog prostora ispod slavine nudi nova linija Metris kompanije Hansgrohe, vodećeg proizvođača slavina i tuševa.

 
ComfortZone – nova Hansgrohe linija slavina Metris nudi veliki izbor visina, prema individualnim potrebama
Korisni prostor ispod slavina, tzv. ComfortZone, može se individualno odrediti. Drugim rečima – slavine rastu s potrebama.

Nova linija slavina Metris nudi rešenja za sasvim različite navike i uslove kod prostora za pranje: bilo da se radi o ravnoj keramici, visokom samostojećem umivaoniku ili malom umivaoniku za pranje ruku – pet slavina s ComfortZone visine 100 do 260 mm mogu se kombinovati prema navikama korišćenja. Svako bira tačno slavinu koju treba za svoj umivaonik. Raspoloživ prostor ispod slavina Metris 200 i 260 je dovoljno velik da se mogu napuniti kante za vodu, visoke vaze ili čak oprati kosa.Dizajn nove linije Metris stvoren je u uglednoj dizajnerskoj agenciji Phoenix Design, dugogodišnjem partneru firme Hansgrohe, sa kancelarijama u Stuttgartu i Tokiju. Osnovni elementi svih slavina Metris su stožasta, vitka tela armatura, precizni rubovi i nežne obline, koje se prelivaju u pravougaonu izlivnu cev.
Pljosnato oblikovana ručica slavine i pljosnata izlivna cev odražavaju decentni luksuz i karakter. Ručica koja se otvara prema gore kao da poziva na korišćenje.

Šta mi odgovara? Šta mogu kombinovati?

Savetovanje kod izbora odgovarajućih slavina pruža Hansgrohe ComfortZone aplikacija na web adresi www.hansgrohe-int.com/comfortzone. Prema tome kako će se prostor za pranje koristiti, korisnik dobija predloge za odgovarajući model.
Posetite web stranicu www.hansgrohe.rs za više informacija, kao i spisak prodajnih mesta u Srbiji.

 Izvor


Article viewed 3572 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak