Idealna rješenja za 'skrivanje' kreveta

magazin.net.hr
Idealna rješenja za 'skrivanje' kreveta


Činjenica je da kreveti i spavaće sobe zauzimaju puno prostora u stanu. Mnogima je smještaj kreveta problem zbog manjka prostora u stanu. Jedno od rješenja ovog problema je 'skrivanje' kreveta.Moguće je svakodnevno krevet pretvarati u sofu tijekom dana, ili postaviti zidni krevet. Drugačiji pristup bio bi dizajnerski 'uklopiti' krevet u prostor stana.

Takvo rješenje za spavanje omogućuju kreveti u niši. Kreveti ograđeni namještajem ili zidom štede prostor ili iskorištavaju prostor koji inače nije u upotrebi.

Kreveti u niši imaju naglašen dojam zaštićenosti i udobnosti i često postaju omiljeni kutak u stanu. Ne treba zaboraviti da su u prošlosti kreveti u niši tako zamišljeni kako bi štitili od hladnoće, a to mogu i danas, smanjujući potrebu za grijanjem sobe.

Ovakav krevet se ne može kupiti, potrebno ga je izgraditi, no uloženi trud oko dizajna donijet će prostoru posebnu kvalitetu, individualni pečat.

Kreveti u niši dobrodošli su i u dječjim sobama jer omogućuju više mjesta za igru, a stijenke ove konstrukcije zovu na maštovita i vesela rješenja, u koja se mogu uključiti praktične police, ladice ili ormarići.

Izvor


Article viewed 4861 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak