Kreveti i hranilice za pse

enterijer.rs
Kreveti i hranilice za pse


Ne dozvolite da nameštaj i aksesoari Vašeg ljubimca odskaču od ostatka Vašeg doma.Svi koji brinu o izgledu svog doma, složiće se sa mnom da bi i kreveti za pse i njihove činije, trebali da se uklapaju u enterijer prostorije. Tržište nudi širok izbor, od klasičnih jednobojnih pa sve do šarenih, kako kreveta tako i činija. Stoga nije teško pronaći idealne stvari za čovekovog najboljeg prijatelja.

Ukoliko želite da krevet svoga psa smestite u spavaću sobu, postoji dosta funkcionalnih i estetski razradjenih ideja.

Ako pak, mislite da smestite Vašeg ljubimca u dnevnu sobu ili predsoblje, sledeće slike mogu vam dati dobar uvid u  to sta je šve moguće postići.

Pošto su ovakvi kreveti uglavnom poprilično skupi, predlažem Vam da angažujete stolara, koji će Vam napraviti isti ili sličan model, baš po Vašolj želji i po dimenzijama koje odgovaraju Vašem psu. Što se tiče jastuka i prekrivača, tu brigu Vam može rešiti svaka krojačica, a što je najbolje u svemu tome, dezene možete sami prilagoditi Vašem enterijeru.

Oni koji ne žele da se muče da sami prave krevet za svog psa, a imaju dovoljno novca, uvek mogu naći intersantan komad koji će upotpuniti njhov enterijer.

Kao što i krevete možete napraviti sami (uz pomoc stolara i krojačice), takodje možete to uraditi i sa činijama za hranu i vodu. Drvene hranilice se uklapaju u većinu kuhinjskih enterijera.

A naravno, postoje i ekstravagantne hranilice koje nije baš tako lako napraviti, tako da, ukoliko neko želi baš ovakve, morace da izdvoji dosta para.

Sve u svemu, postoje načini da usrećite Vašeg  psa, a da pritom njegove stvari ne odskaču od Vašeg enterijera.


Izvor


Article viewed 7719 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak