Idealno mesto za doručak

enterijer.rs
Idealno mesto za doručak


Ukoliko u stanu nemate mesta za trpezariju, napravite u okviru kuhinje prijatan kutak za obedovanje. A i ako imate posebnu prostoriju koja je namenjena za trpezariju nije na odmet da se u Vašoj kuhinji nađe mesta za još jedan kutak za brzi doručak ili užinu.Uz naše predloge i sugestije verujemo da ćete sigurno pronaći svoje najbolje rešenje i uz malu pomoć uraditi vaš odvojeni kutak za ručavanje.Ukoliko u stanu nemate mesta za trpezariju, napravite u okviru kuhinje prijatan kutak za obedovanje. A i ako imate posebnu prostoriju koja je namenjena za trpezariju nije na odmet da se u Vašoj kuhinji nađe mesta za još jedan kutak za brzi doručak ili užinu.

Napravite prostor za uživanje u doručku, a koji istovremeno služi za skladištenje. Ispod ovakve ploče može se smestiti frižider za vino, za koji ionako ne bi ste imali mesta u kuhinji. Ovaj predlog je interesantan i zbog televizora koji je postavljen na zidu.

Kuhinjsko ostrvo malih dimenzija idealno je mesto za doručak na brzaka. Na ovoj visini ploče za ručavanje potrebno je da stolice budu odgovarajuće visine. To je obicno niža barska stolica. Ako postoji regulacija visine, spustite je na najnižu tacku, a ako ne, nabavite dve ili tri stare stolice, skratite im noge, restaurirajte ih i uživajte.

Plateno pruće i kovano gvožđe. Za mali okrugli sto sa dve pletene stolice uvek će se naći mesta. Neka to bude kutak gde ćete poslužiti kafu ili servirati brzi obrok.

Mali stakleni barski sto sa dve nenametljive stolice pored prozora sa prelepim pogledom može biti vaše novo mesto za opuštanje.

Bilo da je deo prolaza, hodnika ili same kuhinje, ovakva postavka u jednom uglu može biti dodatni prostor za obedovanje, pripremanje hrane ili slično.

Još jedan primer pokazuje kako i manji kružni sto u centru kuhinje može veoma lepo poslužiti za obedovanje i druženje ukućana. U kuhinji u kojoj preovladavaju staromodni i jednostavni kuhinjski elementi, kružna ploča stola delovaće kao pravo osveženje. Poslužiće vam i kao dodatna radna ploča, što je u malim kuhinjama velika prednost.

Sigurno ćete pronaći svoje najbolje rešenje i uz našu malu pomoć i savete, urediti Vaš odvojeni kutak za ručavanje.


Izvor


Article viewed 7290 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak