Mala kućna kancelarija

sredidom.com
Mala kućna kancelarija


Za rad kod kuće, bilo da je neki vid kreativnog stvaralaštva, hobi, rad na računaru, pisanje i slično, nije potreban uvek velik prostor. Najčešće je dovoljan samo jedan sto sa nekoliko polica, fijoka, udobnom stolicom i kućna kancelarija je nastala.Ono što joj daje dušu jesu detalji, sitnice, ukrasi, pribor, i iznad svega urednost.

Za mali radni kutak je dovoljan prostor veličine jednog ormara, a toliko može da se nađe u svačijem domu. Ukoliko ste vešti i maštoviti, sami ćete napraviti i sklopiti ono što Vam najviše treba za rad. Ostali mogu da nabave već gotov nameštaj, ali u tom slučaju je teže postići kompaktnost i svesti sve na udoban minimum.

Izvor: Cbc

Izvor: Houseandhome

Izvor: Housedesign

Niše su idealne za organizovanje prostora za rad. Tu je moguće veoma jednostavno postaviti police, radnu ploču, pa čak i vrata koja će sve zatvoriti.

Izvor: Evadesigns

Izvor: Studiohome

Izvor: Guardian

Ne zaboravite da svom radnom kutku date dušu, na taj način će svaki rad biti prijatniji, više ćete uživati i osećaćete se bolje. To podrazumeva ubacivanje detalja, ukrasa, boja.

Izvor: Dekoracions

Izvor: Urbanstyle

Izvor: Moderndeskide

Poželjne su table za kačenje poruka, sličica, podsetnika, zatim kutije za odlaganje pribora kako bi sve bilo pregledno i uredno, stona lampa ili neki drugi vid veštačkog osvetljenja, držači za diskove i prostor za knjige. Ostavite lični pečat tako što ćete tu ostaviti nešto što Vas raduje, uveseljava i što liči na Vas kako bi ovaj radni kutak bio lično Vaš.


Izvor


Article viewed 4093 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak