Nameštaj u hodniku

sredidom.com
Nameštaj u hodniku


Hodnik kao i svaki drugi prostor u domu zahteva opremanje nameštajem. Njegove potrebe su izričite i uvek jasne. Ovde je potrebno obratiti pažnju na praktičnost, odgovarajuće dimenzije, kretanje, dostupnost i dobru organizaciju. Estetika je takođe bitna u hodniku i ne treba je zanemariti.
Izvor: Maxi meble

Izvor: Maxi meble

Izvor: Maxi meble 

U hodniku mora da postoji prostor za odlaganje obuće, zatim jakni i kaputa. Ukoliko je moguće, ovde je poželjno smestiti neku stolicu, klupu ili tabure za lakše obuvanje i izuvanje. Zidno ogledalo je praktično jer pred izlazak iz kuće želite proveriti svoj izgled. Komoda ili polica za odlaganje ključeva, tašne, naočara i svih sitnica koje nosite sa sobom, mora biti na dohvat ruke. Zatvoreni elementi u koje ćete smestiti šal, kapu, rukavice, stalak za kišobran, mesto za sobne papuče i slične stvari, jednako su potrebni.

Izvor: Maxi meble

Izvor: Thelu

Izvor: Furniture

Kada ste zaključili svoje potrebe možete se pozabaviti dizajnom, bojama i stilom koji želite postići u svom hodniku. Budući da su hodnici najčešće mračni i bez prirodnog osvetljenja, poželjno je napraviti ih što svetlijim, pa tako treba izbegavati nameštaj tamnih boja. Ukoliko niste ljubitelj bele, držite se toplih boja poput žute, narandžaste, trava zelene, a u obzir dolazi svetlo plava i boja jorgovana. Nijanse smeđe boje, kapućino, pesak i bež boja uneće toplinu u ambijent i sa detaljima poput obuće, jakni, kišobrana i sitnica raznih boja, hodnik će biti divan uvod u Vaš dom.

Izvor: Minim

Izvor: Furniture

Izvor: Blog


Izvor


Article viewed 8201 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak