Peškiri i kupatilo

sredidom.com
Peškiri i kupatilo


Svako kupatilo je mala i veoma funkcionalna celina. Sve u njemu je na dohvat ruke, sve je podređeno praktičnom, ali to nije razlog da estetika zaostaje. Jednako je važno da sve što je u kupatilu bude isto tako i lepo dizajnirano i lepo izloženo. Kada je mali prostor u kom se nalazi puno detalja još i neuredan i koloritno nepovezan, nastaje haos.
Izvor: Better bathroom

Izvor: Materialiciou

Izvor: Over stock

Ono od čega možete krenuti pri dizajnerskom doterivanju svog kupatila jesu peškiri. Dve su mogućnosti za odabir boja peškira, a svaka od njih isključivo zavisi od celokupnog kupatila. Za kupatilo sa neutralnim bojama pločica, bez vidljivih detalja, odnosno sa ormarićima u kojima su sklonjeni svi predmeti, poželjno je izložiti peškire jarkih boja, šarene, pa čak i kombinovati peškire različitih boja. Oni će u tom slučaju doći do izražaja poput akcenata u ambijentu i učiniće prostor interesantnijim. U suprotnom, kada je kupatilo samo po sebi šareno, sa jarkim pločicama, sa otvorenim policama gde su poređani svi kozmetički preparati i brojne sitnice, poželjno je da peškiri budu neutralni.

Izvor: Homedit

Izvor: Best bathroom

Izvor: Be interior

Peškire možete zakačiti na zidne kuke, na one na vratima, oni mogu da budu prebačeni preko zidnog grejača, mogu da vise na šipkama predviđenim za njih. A možete se i poigrati dizajnom ovih mogućih mesta za odlaganje peškira u Vašem kupatilu. Moguće je naći na tržištu najrazličitije i najzanimljivije držače i kuke, pa svoje kupatilo i na taj način možete dekorisati. U svakom slučaju, preglednost i urednost će biti od velikog značaja u prostoru koji je mali i u kom se nalazi velik broj različitih predmeta. Zato pokušajte pravilnim odabirom peškira započeti doterivanje ovog prostora od vitalnog značaja za svaki stan ili kuću.

Izvor: Towel

Izvor: Motohata

Izvor: Best bathroom


Izvor


Article viewed 7036 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak