Velike ideje za male kuhinje i kupaonice

magazin.net.hr
Velike ideje za male kuhinje i kupaonice


Što vam prvo padne na pamet kada vam netko spomene mali prostor? Nabacane stvari, klaustrofobija, izazov? A kad vam netko kaže mala kupaonica ili mala kuhinja? Sigurno biste rekli neprikladno, ali ne mora biti tako.Oni koji nisu ograničeni prostorom mogu urediti dom kako god im paše, neće se susretati s manjkom prostora i racionalno raspoređenim namještajem, ako uopće uspiju pronaći onaj prikladan koji im se ujedno i sviđa.

Mnogima veliki izazov predstavlja upravo uređenje malih kupaonica i kuhinja, a stručnjaci imaju neke ideje koje će zasigurno pomoći, piše na stranici houzz.com.

Mala kupaonica izgledat će veća ako je vizualno izdužite tako što ćete barem jedan zid ukrasiti crno-bijelim prugama. U tim bojama opremite čitavu kupaonicu što jednostavnijim namještajem. Poigrajte se detaljima kao što su svjetiljke.


Ako se vaša kupaonica nalazi u potkrovlju, tamo gdje je strop najniži smjestite kadu. Zašto biste taj dio iskoristili za ormariće po mjeri i skladištenje stvari i zašto biste se uopće odrekli kade i stavili tuš-kabinu?!


Evo i dvije odlične ideje za male kuhinje.

U malim kuhinjskim prostorima važan je svaki centimetar slobodne površine. Lonci i tave ne moraju biti u ormarićima, možete ih 'izložiti' na zidu, kao u priloženoj fotografiji. Izgledat će kreativno i zanimljivo, a bit će vam i dostupniji.


Nema boljeg za male i skučene prostore od prirodne svjetlosti! Ako vaša kuhinja, ma koliko mala bila, ima prozor, u njoj ćete se osjećati puno ugodnije, a i izgledat će prostranije. Osim toga, prilikom kuhanja prozor će vam odlično doći i kao ventilacija.

Izvor


Article viewed 14341 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak