Dom u bojama pupoljka japanske trešnje

enterijer.ba
Dom u bojama pupoljka japanske trešnje


U ambijentu koji odiše modernim, a sa detaljima u istočnjačkom stilu - Bela Vida galerija u martu miriše i izgleda kao „Pupoljak japanske trešnje“.Naziv postavke posvećen je enterijeru koji se može prilagoditi svakom domu, koji je čist, nježan i inspirativan.

Vizuelno zadivljujući i funkcionalno veoma prilagodljiv, enterijer Bela Vida galerije u martu inspirisan je jednim od najljepših cvjetova – cvijetom japanske trešnje. U bojama od bijele, preko nježno roze pa sve do jarko roze, ambijent Galerije je uglađen, elegantan, ali sa velikim naglaskom na ravne, jednostavne linije i lagani kolorit.


Otvaranje novih vidika

Iz godine u godinu način življenja i stanovanja se mijenja. Za Bela Vida galeriju je od suštinskog značaja da svoju ponudu prilagodi novim željama, potrebama i mogućnostima svojih kupaca. Međutim, isto tako tendencija da se našem tržištu prikažu novi stilovi i da se oni dovedu u direktni kontakt sa klijentima, izazov je za svaku novu postavku.

Optimizacija prostora sa nježnim tonovima, prirodnim drvetom i modernim, jednostavnim namještajem u japanskom stilu, učinila je martovsku postavku ambijentom gdje živi svjetlost, mir i inspiracija. Istočnjački domovi koji su na prvom mjestu nepretrpani detaljima i prozračni, jednostavno navode na razmišljanje o odnosu čovjeka i njegove neposredne okoline. Roze kuhinja, jednostavni moderni krevet, ravne linije sofe i fotelja, zanimljiva rasvjetna tijela – svaki dostupni komad namještaja u Galeriji prilagodljiv je enterijeru koji naginje ka modernom. Energija pastelnih i prirodnih nijansi odudara od svih stereotipa i čini boravak u ovakvom enterijeru relaksirajućim i neopterećujućim.  

Uživajte u fotografijama i ne zaboravite da je ova Galerija stvarna i dostupna.Izvor


Article viewed 4116 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak