Kako svom domu da date lični pečat

smedia.rs
Kako svom domu da date lični pečat


U današnje vreme trendova, često zaboravljamo da mi treba da živimo u stanu, pa podlegnemo modi i uredimo dom kako enterijeristi savetuju. Budite svoji i prilagodite svoju kuću sebi.Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više emocija)


Ponekad se dogodi da u želji da što bolje uredite svoj dom, malo preterate i da izgubite sebe u svemu tome. Ovi jednostavni saveti, koje daje SheKnows će vam pomoći da dekorišete svoj dom, a da sačuvate svoj pečat.

Počnite od detalja koji vi volite- Počnite od nameštaja koji vi lično volite, a tek onda birajte detalje koji se uklapaju u enterijer. Veća je verovatnoća da ćete biti zadovoljni ako vas okružuju stvari koje volite.

Izaberite boju- Pre nego što počnete da dekorišete stan, treba da odlučite koja će boja biti dominantna. Zatim, izaberite drugu boju koja će biti kontrast prvoj. Na taj način dobijate pozitivne vibracije.***Preuređena spavaća soba kod žena izaziva eksploziju strasti

Držite se teme - Detalji su način da upotpunite svoj dom. Ali ipak, nemojte da preterujete. Ako ste izabrali jedan stil, držite ga se. Nemojte izložiti aposlutno sve što posedujete.

Vodite računa o simetriji - Simetrija je bitan deo formalnog dizajna. Ako se odlučite za klasiku, držite se simetrije. Neformalniji dizajn vam sa druge strane omogućava da se poigrate sa detaljima.

Grupišite stvari po veličini i broju - Ako imate sveće, uramljene fotografije, vaze ili neke druge ukrase, izmešajte ih. Nemojte da vam dom liči na raf prodavnice gde je sve poslagano po redu. Ako se ipak odlučite da spojite iste sitnice, neka broj bude neparan.

Svetlost - Osvetljenje je najlakši način da stvorite toplu atmosferu. Lusteri su uvek najboji za osvetljenje čitave sobe. Lampe raspoređene po uglovima su odličan način da dodate svetlost tamo gde je nema dovoljno.

Zidovi - Okrečite jedan zid jarkom bojom. Obesite slike, fotografije, police sa knjigama, ogledala.

Podovi - Tepisi su odličan način da utoplite svoj dom. Nađite neki koji vam se dopada i stavite ga na pod. Na taj način dom postaje prisniji i ličniji.


Izvor


Article viewed 2811 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak