Preuređena spavaća soba kod žena izaziva eksploziju strasti

smedia.rs
Preuređena spavaća soba kod žena izaziva eksploziju strasti


Enterijer u kome živimo ima velik uticaj na raspoloženje, a preuređena soba kod žena pobuđuje visok nivo uzbuđenja, isto kao seks, a više nego čokolada.

Da bi začinili seksualni život, preuredite spavaću sobu, savetuju stručnjaci. Preuređena soba na žene deluje isto kao strastveni seks, otkrilo je istraživanje Univerziteta Sussex i australijskog brenda za uređenje kuće Dulux.


Naučnici su proučavali jačinu reakcije koju ljudi imaju na brzu vožnju, seks, poljubac, čokoladu i preuređeni enterijer, piše The Huffington Post. Nova, uređena spavaća soba probudila je istu količinu strasti kao i seks, a više nego susret s prijateljima, vožnja na ringišpilu, gledanje omiljene ekipe kako pobeđuje ili brza vožnja. Kod žena je reakcija na preuređenu sobu bila jača i od čokolade, potvrđuje studija.

"Naše ponašanje je zapravo posledica nesvesnih emocija. Zato ne čudi činjenica da preuređena soba može imati takav uticaj, jer okruženje u kojem živimo dosta utiče na naše raspoloženje. Razmislite kako se osećate na sunčan dan, a kako na tmuran i oblačan? Isto je sa domom, pa tako lepo uređena soba može znatno poboljšati naše raspoloženje", ističe dr. David Lewis.

Izvor


Article viewed 3005 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak