Elegantno skriveni vodokotlić

zena.hr
Elegantno skriveni vodokotlić


Ove zime razmislite o tome da dodatno uljepšate vašu kupaonicu

Oblici i linije sanitarnih proizvoda su oduvijek bile veoma grube i prejednostavne. Spartanski izgled kupaonica je prošlost otkako je stiglo vrijeme dizajnerskog pogleda na sanitarne proizvode. Stare, dosadne i istrošene vodokotliće možete slobodno zamijeniti novijim i elegantnijim proizvodima koji će zablistati u vašim kupaonicama. Geberit Monolith jedan je od onih proizvoda koji svojom elegancijom ruši konkurenciju na području WC školjki. Monolith je sanitarni modul koji uz svoju eleganciju i sjajan dizajn posjeduje ugrađeni vodokotlić koji upotpunjuje cijeli proizvod i stvara jednu novu dimenziju.

Prednosti i potvrda kvalitete


Geberit Monolith, sanitarni modul s ugrađenim vodokotlićem ističe sve ono što tvrtka Geberit promovira putem svojih proizvoda: kompatibilnost, fleksibilnost, vrhunsku kvalitetu, jednostavno održavanje i višestruku namjenu. Kompatibilnost je u ovom slučaju velika prednost pošto nisu potrebne veće građevinske izmjene. Pojednostavljena instalacija glavne su odlike ovog sjajnog proizvoda koji se lakoćom spaja na postojeće instalacije vode i odvodnje. Veoma je fleksibilan, lako se prilagođava svakoj građevinskoj situaciji svojim modularnim dizajnom. Staklo i aluminij glavni su materijali koji ističu vrhunsku kvalitetu, dok dostupnost svih rezervnih materijala koji će vam pomoći pri instalaciji dokazuju visoke kriterije i veći standard koji će vam pomoći pri jednostavnom održavanju. Monolith u kombinaciji s wc školjkom AquaClean 8000 / 8000plus nudi  vrhunski osjećaj ugodnosti i higijene. Uz sve te karakteristike može se kombinirati s većinom modela, drugih proizvođača, dokazujući time višestruku namjenu. Dovoljno je da se istaknu tih nekoliko, preciznije pet glavnih prednosti ovog iznimnog proizvoda koji svojim izgledom i svojom funkcionalnošću potvrđuje višegodišnje iskustvo i napredak u tehnologiji kao i u dizajnu, od strane Geberit tvrtke.


Ove zime razmislite o tome da dodatno uljepšate vašu kupaonicu, modernizirajte je i dopunite elegantnim i izvrsnim proizvodima koji će vam uštedjeti prostor, oduševiti kvalitetom i zadovoljiti sve vaše potrebe. Sanitarni proizvodi ulaze u novu dimenziju, neko novo vrijeme koje će vas natjerati da pratite trendove i time uljepšate vašu kupaonicu bez nepotrebnog rušenja zidova i neželjene prljavštine.


Geberit Monolith je za svoju suverenu eleganciju, funkcionalnost i dizajn zaslužio nekoliko važnih nagrada poput: iF Design award – nagradu za dizajn proizvoda 2010., Aquadesign nagradu - u sklopu sajma „Aqua-therm Vienna“ i nagradu za proizvod i soluciju godine na sajmu „Ideobain Paris“, uz još nekoliko prestižnih nominacija.

Izvor


Article viewed 4604 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak