Dekorativne ideje za malu spavaću sobu

smedia.rs
Dekorativne ideje za malu spavaću sobu


Nekoliko jednostavnih rešenja za udobniju i prijatniju spavaću sobu.

Ponekad su male spavaće sobe praktičnije i lakše ih je održavati od velikih. Ionako se radi o sobama u kojima samo spavamo, odmaramo ili se u njih povlačimo kad želimo malo svoje privatnosti i mira. Postoji puno opcija koje bi mogli iskoristiti kako bi svoju sobu učinili ugodnijim za boravak, a mi vam donosimo nekoliko:JEDAN UZORAK

Spavaća soba trebala bi da bude jednostavna, ali ne i monotona. Boje su sjajno dekorativno rešenje, a u obzir dolaze i tapete s uzorkom. Zid na kojem se nalazi uzglavlje kreveta obojite u drugačiju boju od ostatka sobe kako bi prostoriji dali dašak svežine.

DODATNE POLICE

Police su idealno rešenje za male prostore. Možete ih postaviti na zid iznad kreveta, a na njima možete držati stvari kao što su knjige i male ukrasne figurica.

KVALITETAN KREVET

Budući da u sobu ne staje puno nameštaja, krevet postaje centralnim deo sobe kojim bi se trebala dodatno pozabaviti. Investirati u dobar krevet znači investirati u dobar san, što će ti pomoći da se sa svojim radnim obavezama suočavaš lakše i odmornije.OSVETLJENJE

Ako soba nema dovoljno prirodnog svetla, pobrinite se da nabavite kvalitetno veštačko osvetljenje. Sobu možete ukrasiti visećim lusterom ili malim noćnim lampicama koje će stvoriti romantični ugođaj.

Izvor


Article viewed 10494 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak