Odabir tuš kabine

enterijer.ba
Odabir tuš kabine


Bez obzira volite li više vodene iglice ili pulsirajuće masažne mlazove, dobar tuš je nezamjenjiv.Tuširanjem se troši manje vode, a tuševi zauzimaju manje mjesta i mogu se ugraditi i u najmanje prostore, što ih čini idealnim za užurbana domaćinstva i postavljanje u druge stambene prostorije.

Raznovrsne kadice zajedno sa velikim izborom kabina i miješalica nudi veliko mnoštvo modela.

Tuš može biti izrađen tačno prema vašim potrebama, od oblika i okova, do temperature i brzine kojom voda izlazi. Većina tuševa je namijenjena jednoj osobi. Veličine kabina se razlikuju, stoga nije loše ući u jednu kako biste se sagnuli i protegli, te tako provjerili možete li se u njoj vi ili drugi članovi porodice udobno istuširati.

Tuš kabina za dvije osobe nudi dodatnu ljepotu zajedničkog tuširanja ili udobnost većeg prostora. Većina ih je četvrtasta, premda pri planiranju možete računati i na okrugle i sužene modele.

Zapamtite:

  • U skučenom prostoru, tuš kabine se mogu ugraditi ispod stepeništa ili na odmorištu.
  • Kad određujete ukupnu cijenu ugradnje, zatražite ponude za radove na vodovodnim i električnim instalacijama, kao i za keramičarske poslove.
  • S ugraditeljem provjerite odgovara li sistem koji namjeravate kupiti kapacitetu vaše vodovodne instalacije.
  • Kadice za tuš izrađuju se od četiri glavna materijala: čelika, akrila, umjetne smole ili stakloplastike, te keramike. Prijeđite preko njih rukom da biste ustanovili koji vam je najugodniji.

Izvor


Article viewed 8721 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak