Četiri ideje: Šta staviti na zid?

enterijer.ba
Četiri ideje: Šta staviti na zid?


Posjedujete upražnjeno mjesto na zidu koji prostor sobe čini „bezličnim“? Predstavljamo vam četiri jednostavne ideje, koje mogu biti samo prijedlog i inspiracija za slična rješenja, kao i potpuno dostupni dekorativni elementi.Fotografija štampana na platnu

Predivna kompozicija švedske šume u izmaglici, rad je poznatog sarajevskog fotografa Amera Kapetanovića. Idealan detalj za enterijere vedrih boja kao kontrastna i umirujuća zona ostatku prostora. Slika je štampana na platnu i njene dimenzije su 120x180cm. Slika je dostupna u Galeriji Bela Vida.


Umjetnička slika

Neke stvari nikad ne izlaze iz mode. Bilo da je birate za lični prostor ili kao poklon dragoj osobi – umjetnička slika akademske kiparice Lejle Porobić odlično je rješenje. Sa umirujućim obrisima Trebevića na zidu, svaki enterijer postaje potpuno nova zona doživljaja.Kompozicija po želji

Kompozicija fotografija i slova, uramljenih u stakleni okvir sjajna je ideja za one koji žele zid sa ličnim dizajnom. More, nebo, fotografije sa putovanja, inicijali, skup slova koji samo vama nešto znači – osmislite motive, boje i format. Kompoziciju vidljivu na fotografiji dizajnirao je Bela Vida Studio.

„Uramite“ zid

Za najjednostavniju dekoraciju zida odaberite obične ramove u boji i različitim dimenzijama i od njih napravite mini kompoziciju. Bilo da su identični izradom ili pak potpuno različiti stilovi, uvijek postoji način da se oni sjajno ukombinuju i tako u enterijeru oda lični dašak ukusa i kreativnosti.

Izvor


Article viewed 8437 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak