Neka vaša trpezarija bude drugačija

enterijer.rs
Neka vaša trpezarija bude drugačija


Stalno smo u nekoj gužvi, u današnje vreme svi smo obuzeti poslom i raznim problemima, pa često premoreni od svega toga zaboravimo da je porodica nešto najvažnije. Trpezarija je mesto okupljanja, i zato je dekorišimo na originalan način.Stalno smo u nekoj gužvi, u današnje vreme svi smo obuzeti poslom i raznim problemima, pa često premoreni od svega toga zaboravimo da je porodica nešto najvažnije. Trpezarija je mesto porodičnog okupljanja, mesto koje zrači pozitivnom energijom i zato ona mora biti lepo i udobno uređena. Možemo pobeći od stereotipa i od trpezarije napraviti pravu malu umetničku oazu u kojoj ćemo uživati sa našim najmilijima. Jer trpezarija nije samo prostorija koja služi za obedovanje, već mnogo, mnogo više od toga.

Pustite mašti na volju i uredite trpezariju onako kako vi želite. Pravila ne postoje, važna je originalnost i funkcionalnost. Mnogima trpezariju predstavljaju samo sto i stolice, nadam se da niste jedni od njih, jer dekoracija igra klučnu ulogu u njoj. Zidove trpezarija mogu krasiti razne slike, dekorativne tapete. 

Ako ste umetnička duša a pritom znate i da šijete, možete dekorisati trpezariju veoma originalno. Možete sašiti presvlake za stolice, i kombinovati ih sa drugim predmetima u toj prostoriji. Rezultat će biti savršen. 

Jake boje su kao stvorene za trpezariju. Slobodno se poigrajte bojama, napravite kombinaciju dva kontrasta, i to iskoristite kao veoma dobru dekoraciju. Najbolje je koristiti žutu i crvenu boju, jer one poboljšavaju apetit i zrače pozitivno. 

I posuđe takođe može biti divna dekoracija. Nikada ne žurite kada postavljate sto, već pokušajte da ga ukrasite na najbolji način. Mnogo je lakše i opuštenije jesti u takvoj atmosveri.

Ako imate mašte i stila, onda nema sumnje da će vaša trpezarija biti divno dekorisana. To je ono najbitnije što je porebno pri njenom uređenju.


Izvor


Article viewed 7243 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak